Stelian Ion, în autoizolare după ce s-a întâlnit cu Vergil Chițac. „Nu știu dacă se va trimite o echipă pentru testare pentru că sunt puține teste în România”

ion stelian, usr

Deputatul USR Stelian Ion se află în autoizolare după ce s-a întâlnit cu Vergil Chițac, motiv pentru care nu participat la învestirea guvernului Orban.

„Astăzi ar fi trebuit sa fiu prezent la votul pentru învestirea Guvernului. L-aș fi votat cu strângere de inimă, dar l-aș fi votat, pentru că avem nevoie de un guvern cu puteri depline. Însă tocmai ni s-a adus la cunoştinţa procedura prin care parlamentarii care au intrat în contact direct cu persoane depistate pozitiv cu coronavirus sunt obligaţi să nu participe la vot și să se izoleze sau să rămână izolaţi. Încă de ieri, de la aflarea veștii că dl senator Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus, m-am izolat pentru că m-am întâlnit cu dumnealui la audierea ministrului Justiției, pe 3 martie. Le doresc însănătoșire grabnică domniei sale și tuturor celor care se află în această situație! Am luat legătura cu personalul DSP și m-au luat în evidență. Deocamdată nu știu dacă se va trimite o echipă pentru testare pentru că sunt puține teste în România și ele trebuie folosite responsabil. Abia în cazul apariției unor simptome (febră, dificultăți în respirație, tuse seacă etc.) trebuie să apelăm 112. În ceea ce mă privește, nu e cazul, mă simt bine.”, a spus Stelian Ion, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a subliniat că este important să înțelegem că trebuie să evităm pe cât posibil deplasările inutile, că trebuie să respectăm cu strictețe regulile de igienă și recomandările autorităților.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Încă două cazuri de coronavirus în Constanța. 99 la nivel național

Sat Mar 14 , 2020
Încă două cazuri de coronavirus au fost diagnosticate în Constanța. S-a ajuns la 99 la nivel național, potrivit Ministerului Sănătății. Caz 98: Femeie în vârstă de 53 de ani, Constanța, a călătorit în Austria și Germania, medic laborator, confirmată pozitiv, testul a fost lucrat în rețea privată. Caz 99: Bărbat, […]
coronavirus constanța