Stelian Ion: „Mă deranjează ipocrizia și meschinăria primarului Decebal Făgădău”

ion stelian, usr

Stelian Ion, parlamentar USR, l-a criticat public pe primarul Decebal Făgădău, după ce acesta a luat decizia să acorde terenuri către 12 constănțeni care au fost numiți, de-a lungul timpului, cetățeni de onoare ai orașului.

„S-a găsit bunul samaritean să împartă niște terenuri la final de mandat. Da, Decebal Făgădău acordă 12 terenuri ale municipalității, cu titlu gratuit, unor cetățeni de onoare ai Constanței.

Să fim înțeleși, nu contest dreptul cetățenilor de onoare de a primi beneficiile de rigoare. Dar aceste titluri au fost acordate cu mulți ani în urmă și mă deranjează ipocrizia și meschinăria primarului Decebal Făgădău, care s-a găsit tocmai acum, înainte de a-și încheia dezastruosul mandat, să-și facă din nou campanie electorală. De data aceasta, pe seama cetățenilor de onoare ai orașului. Și asta în condițiile în care nu a întreprins nimic pentru recuperarea terenurilor din dosarul retrocedărilor ilegale și evită orice discuție pe această temă.

Dacă tot e așa de darnic, nu ar vrea Decebal Făgădău să le ofere acestor oameni terenurile familiei sale din cartierul Compozitori și de pe lacul Siutghiol? Constănțenii nu mai pot fi duși cu vorba.”, a spus Stelian Ion.

USR-istul l-a numit pe primarul Constanței „impostor”.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au început lucrările la conducta submarină care aduce la țărm gazele din Marea Neagră. Orban: „O ilustrare foarte concretă a parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii” VIDEO

joi sept. 17 , 2020
Premierul Ludovic Orban a participat, joi, în comuna Corbu din judeţul Constanţa, la începerea lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy. Şeful Executivului a declarat că proiectul, în valoare totală de […]
Conducta marea neagra_crop

V-ar putea interesa și: