Stelian Ion: „Premierul nu va mai exercita această funcţie decât câteva zile”

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion a afirmat că premierul Florin Cîţu nu va mai exercita această funcţie decât câteva zile, el nemaiavând sprijin parlamentar, şi a precizat că demisiile miniştrilor USR PLUS nu vor fi retrase.

Stelian Ion a fost întrebat despre afirmaţia premierului Florin Cîţu, care, chestionat asupra faptului că miniştrii USR PLUS şi-au putea retrage demisiile, a declarat că orice este posibil. 

„Nu orice este posibil, vă spun ce cu siguranţă se va întâmpla, va fi că premierul nu va mai exercita această funcţie decât câteva zile. Nu se poate agăţa de această funcţie în mod neconstituţional fără să aibă o majoritate în Parlament care să-l susţină. Acesta este singurul element cert, din punctul meu de vedere. Celelalte elemente certe ar fi că demisiile miniştrilor USR PLUS nu vor fi retrase. Au fost înaintate, drumul este unul fără întoarcere, asta neînsemnând că este un drum fără întoarcere pentru coaliţie. Coaliţia trebuie să existe în continuare, dar nu în formula cu Florin Cîţu premier”, a afirmat Stelian Ion. 

Premierul Florin Cîţu afirmă că el crede în continuare că soluţia pentru a guverna România până în 2024 este o coaliţie de dreapta.

„Eu în continuare cred că avem aceleaşi obiective cu care am pornit la drum acum 8 luni. Sunt diferite de obiectivele celor de la AUR sau celor de la PSD”, susţine el.

Întrebat dacă este posibilă retragerea demisiilor miniştrilor USR PLUS, Cîţu a spus: „Este posibil, bineînţeles, orice”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Stelian Ion: „Premierul nu va mai exercita această funcţie decât câteva zile”

  1. Zise stelica-garsoniera!Mai pinochio,ascundete nefericitule!Ai demonstat ca ai toate calitatile necesare unei slugi a lui mazare: corupt, mincinos, lipsa de asumare a responsabilitatilor.Vai de capul tau de sluga!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creșa Licuricii din Constanța se mută în casă nouă

mar sept. 7 , 2021
Nevoia de locuri în creșe este de notorietate deja la Constanța. Primăria Constanța a anunțat că, având în vedere că au fost parcurse toate procedurile pentru închiriere, în scurt timp creșa Licuricii își va deschide porțile pentru 50 de pitici, care vor fi împărțiți în 5 grupe. Noua casă este […]

V-ar putea interesa și: