Stelian Ion: „PSD vrea să țină Constanța captivă și să o administreze după rețetele corupte patentate în epoca Năstase”

Stelian Ion, președintele USR Constanța, a declarat astăzi că „PSD vrea să țină Constanța captivă și să o administreze după rețetele corupte patentate în epoca Năstase”.

Iată explicațiile sale:

„La Constanța, PSD și PNL merg cu candidați proprii, sperând să-i mai păcălească o data pe constănțeni și să poată apoi conduce împreună orașul.

Vergil Chițac, de la PNL, a devenit specialist în vânzarea pe bucăți a plajelor și a terenurilor din Constanța, pe care le înstrăinează către prietenii lui din PSD și PNL.

Horia Constantinescu, propus de PSD, a reușit să transforme activitatea de la Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor într-un circ grotesc, ANPC devenind prelungirea paginii personale de Facebook, de unde emite sentințe și vinovății în funcție de prietenii.

Promotor al unor afaceri deținute de interlopi, crescut la umbra familiei Adrian Năstase, admirator al lui Nicușor Constantinescu și Felix Stroe, expert în folosirea funcției în interes personal și politic, Horia Constantinescu este garanția întoarcerii Constanței în anii tulburi ai corupției și hoției generalizate.

Pentru PSD și PNL, tot ce contează este să țină în viață rețele mafiote și să profite de pe urma lor. Este singurul criteriu pentru alegerea candidaților la Primăria Constanța.

Pentru noi, Constanța contează și toate propunerile și soluțiile noastre sunt în folosul constănțenilor și al viitorului acestui oraș.

Alegerea este simplă acum: rămânem captivi unor partide politice interesate doar de bunăstarea lor sau votăm pentru ceea ce contează pentru Constanța.

În 9 iunie avem șansa să destructurăm această rețea politică ce a aruncat Constanța în haos și a distrus orașul. Pentru că acum Constanța contează.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai. Noi funcționalități aduse aplicației MF

joi mart. 28 , 2024
Guvernul României a adoptat în ședința de astăzi un proiect de act normativ inițiat de Ministerul Finanțelor, care stabilește: Ministerul Finanțelor extinde perioada în care nu se aplică sancțiuni pentru nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare prevăzut pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura, până la […]

V-ar putea interesa și: