Stelian Ion se implică în scandalul momentului. Are legătură cu Primăria Constanța

Stelian Ion, deputat USR Constanța
Stelian Ion, deputat USR Constanța

Două persoane și-au anunțat azi plecare din „Grupul executiv de lucru pentru elaborarea strategiei culturale a municipiului Constanța”. Este vorba despre Daniel Citirigă și Erwin Șimșensohn. Ambii consideră că nu pot discuta despre o strategie culturală a Constanței „cu oameni care pierd adevărul și valorile universale de dragul edulcorării trecutului”, după declarațiile unui membru al comisiei referitoare la reabilitarea sinagogii din Constanța.

„Da’ de ce nu și-o fac ei, prin asociația aia a lor? Ei așteaptă să le-o facem noi? De ce să le-o facă statul român? Vine domnul ală de la ei și are pretenții… Pe urmă mai vine și ambasadorul ală al lor și scoate cifrele alea cu 400.000 de evrei care au murit în Holocaust…” (!!!!!!!!?????!!!!!)”, ar fi spus acesta.

Dorin Popescu, consilier al primarului Vergil Chițac, i-a mulțumit lui Erwin Șimșensohn pentru participare.

„Regret și deplâng episodul de astăzi. Vă mulțumesc pentru colaborare și sprijin. Apreciez foarte mult disponibilitatea Dvs, deschiderea, entuziasmul, profesionalismul, sugestiile și propunerile binevenite privind Strategia Culturală, precum și disponibilitatea de a coopera și în viitor în domeniul cultural, la fel de bine cum am făcut-o până acum!”

În discuția purtată pe Facebook a intervenit și ex-ministrul Stelian Ion, care până acum a stat deoparte de actualitate din Constanța.

„Am un respect deosebit pentru dvs si asteptarea ca veti reaseza lucrurile pe fagasul normal. Acea persoana cu apucaturi antisemite nu are cum sa mai faca parte din grupul de lucru, dupa cum este necesara readucerea d-lui Erwin Simsensohn in echipa. Ganduri bune!”, a spus acesta.

Dorin Popescu a afirmat că va prezenta public poziția sa peste două zile.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere. Contez foarte mult pe domnul director Erwin Șimșensohn în eforturile noastre comune de a construi un cadru strategic pentru cultură în municipiul Constanța. Voi prezenta public, în cursul zilei de vineri, poziția mea. O seară plăcută!”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

M-am vaccinat cu Pfizer și, după 7 luni, am verificat dacă am anticorpi

Thu Sep 23 , 2021
Guvernul României a luat decizia să vaccineze împotriva covid, cu a treia doză, pe toți cei care doresc și care au făcut a doua doză cu cel puțin șase luni în urmă. Dispar anticorpii după șase luni? Evident, specialiștii sunt în măsură să răspundă și, oricum, depinde de mulți factori. […]