Stelian Ion: „Statul patronat de Iohannis a mai înregistrat un eșec răsunător: organizarea alegerilor comasate”

Stelian Ion, președintele USR Constanța, a declarat astăzi că „statul patronat de Iohannis a mai înregistrat un eșec răsunător: organizarea alegerilor comasate.”

„Sutele de președinți de secții de votare ținuți în soare ore în șir să ajungă să predea procesele verbale, completarea eronată – intenționată sau nu – a proceselor verbale, dispariția a sute de buletine de vot, fără ca nimeni să vrea să le găsească, toate acestea stau mărturie pentru haosul în care s-au desfășurat alegerile locale și europarlamentare.”, a declarat acesta.

Stalian Ion a mai spuscă PSD și PNL s-au asigurat din timp că alegerile comasate vor fi ținute sub control și au cocoțat în fruntea Autorității Electorale Permanente un fost membru de vază al PSD, Toni Greblă.

„Greblă vrea acum să fie modificată legea, să nu mai aibă acces la procesul de numărare a voturilor presa, candidații și observatorii independenți, ca să nu mai fie „înghesuială”. Nu mai bine ar da Ciolacu & Ciucă o lege să fie numărate voturile direct la sediul de partid și doar de către membrii PSD și PNL? Statul eșuat al lui Iohannis ar fi mândru.”, a mai spus liderul USR.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Misiunea noastră, ca partid, este să readucem Constanța în top”

joi iun. 13 , 2024
Alegerile s-au încheiat. Continuarea proiectelor de dezvoltare rămâne obiectivul major al filialei PNL Constanța, a declarat Marian Crușoveanu, deputat și secretar general al PNL Constanța. „Alături de noul președinte al Consiliului Județean, Florin Mitroi, și de primarii PNL din județul nostru, vom continua să realizăm ceea ce ne-am propus în campania […]

V-ar putea interesa și: