Stelian Ion: „Unitatea Militară Constanța, comandată de pensionarul special Vergil Chițac, arată jalnic”

vergil chițac, stelian ion

Stelian Ion, USR, a declarat astăzi, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că „Unitatea Militară Constanța, comandată de pensionarul special Vergil Chițac, arată jalnic.”

„Veți spune: e normal, sunt deschise multe șantiere. Nu e chiar așa.”, spune fostul candidat la Primăria Constanța.

Acesta oferă și patru argumente:

1. Șantierele sunt deschise pe proiectele lui Decebal Făgădău.
2. Lucrările se desfășoară absolut haotic, tot orașul e blocat.
3. Firmele sunt lăsate de Vergil Chițac și mâna sa dreaptă, Felicia Ovanesian, să-și facă de cap. Sunt tronsoane lungi unde nu s-a lucrat foarte mult timp.
4. Cel mai grav, poate, la final rezultatul e dezastruos. Sunt lucrări de proastă calitate, bani aruncați pe apa sâmbetei.

Stelian Ion a oferit un exemplu concret: zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu, între CityMall și Dobrogea. Aici, asfaltul este „vălurit, neregulat, parcă s-ar fi turnat acum 10 ani”, iar linia continuă care blochează accesul riveranilor către cartierul Tomis Nord, spre aleea Heracleea, Capidava, Argeșului, str. Suceava, str. Dispensarului „le face viața acestora un coșmar”. Trebuie să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge acasă, crește poluarea, cresc cheltuielile, se pierde timp și se consumă nervi. Iar str. Adamclisi este blocată, efectiv.

V-ar putea interesa și: Viceprimarul Florin Cocargeanu, vinovat de crimă de lezmajestate? De ce i-a retras primarul Chițac atribuțiile și de ce asta ajută USR

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Foto: Stelian Ion/Facebook

„Principalul vinovat pentru mizeria asta este Vergil Chițac care doarme în post și nu are grijă de unitatea militară în care a transformat Constanța. Să mă scuze militarii adevărați, comandanții, pentru că, în general, unitățile militare sunt curate, ordonate, îngrijite. Chițac se putea implica pentru corectarea proiectului astfel încât constănțenilor să li se îmbunătățească viața, nu să li se înrăutățească. Nu a mișcat niciun deget. Mai mare bătaie de joc la adresa constănțenilor rar mi-a fost dat să văd! Tot PR-ul din lume, toată campania asta de imagine pe care a pornit-o Chițac acum, nu îl vor putea salva în 2024 pentru că oamenii nu mai suportă să fie batjocoriți în felul ăsta!”, a mai spus Stelian Ion.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Stelian Ion: „Unitatea Militară Constanța, comandată de pensionarul special Vergil Chițac, arată jalnic”

  1. Nu-i simpatizez pe usr-isti deoarece datorită lipsei lor de experiența politică au dus ca această coaliție neocomunistă sa vină la putere, care votează pe banda rulantă tot ceea ce visează despotul .Nu este rău ce se face însă volumul lucrărilor este uriaș nimeni nu controleaza lucrările iar cetățenii sunt nemulțumiți că acest haos nu are finalitate.Pe vremea comuniștilor era o instituție CTC controlul tehnic de calitate.Fara semnătura tehnicianului produsul ,lucrarea nu erau plătite de multe ori rebuturile erau suportate de cei care greșeau.Directorul nu făcea presiuni asupra specialistului iar lucrările erau de calitate, nu aveau aspectul comercial de azi dar erau sigure. Fără control permanent fără neacceptarea la plată a lucrărilor nefinalizate sau de proastă calitate tot ce se construiește se va surpa.Cand alergi după cantitate calitatea are de suferit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală, IPJ și Jandarmeria au dat 135 de amenzi într-o săptămână

sâm mart. 11 , 2023
Săptămâna aceasta, polițiștii locali, împreună cu cei ai Secției 4 și 5 Poliție din cadrul IPJ Constanța și  jandarmii Grupării Mobile „Tomis” au desfășurat o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța. S-a […]

V-ar putea interesa și: