Stelian Ion, USR: „A căzut cea mai deşucheată guvernare postdecembristă şi poate din întreaga istorie a României”

ion stelian, usr

Stelian Ion, deputat USR, spune că astăzi a căzut cea mai deşucheată guvernare postdecembristă şi poate din întreaga istorie a României.

„Ar fi fost o ironie funestă ca, la 30 de ani de la revoluţie, România să aibă ca premier un personaj cu profilul intelectual şi moral al Elenei Ceauşescu, zisă şi Codoi, căci aşa ştia să citească chimista academician formula dioxidului de carbon. Am scăpăt acum de această Codoi doi, un personaj şcolarizat precar, mahalaua mereu victimă închipuită, o gură decuplată de creier, care nu e în măsură nici să citească textele scrise de alţii. A venit ca marioneta lui Dragnea şi pleacă având PSD-ul plocon la picioare, dovadă a stării mizerabile în care se găseşte această bandă. Iar odată cu ea, ţara a scăpat de o întreagă faună cu care PSD a populat guvernarea. Andruşca, Breaz, Carmen Dan, Bădălău, Tudorel Toader, Cuc, Olguţa, Pop, Plumb, Fifor, Orlando, Iordache etc. nu vor mai decide pentru vieţile noastre de la Palatul Victoria.” a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Stelian Ion spune că aceștia au făcut destul rău: au eliberat mii de tâlhari pentru câteva sute de corupţi, au fost la un pas de a colapsa sistemul judiciar, au dat ordonanţe catastrofale pentru mediul privat de afaceri şi care au mărit preţul la gaze, au risipit iresponsabil banul public îndatorând ţara pe ani buni de acum înainte şi au ratat tot ce se putea rata în diplomaţie, făcând România de râs oriunde s-au dus.

„N-am scăpat încă de armata de pile cu care au ocupat funcţiile publice, dar vine şi timpul ca ţiitoarele să-şi găsească alte surse de venit, analfabeţii să meargă la şcoală, şmecheraşii să se întoarcă în discoteci, iar dubioşii să dea explicaţii magistraţilor. Chiar dacă lucrurile nu se vor schimba de mâine, măcar de la guvern nu vom mai vedea golăneala ţinând locul etichetei, clovneria conduitei sobre, iar anormalul şi aberaţia nu ne vor mai fi arătate ca normalitate.”, a conchis Stelian Ion.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cazul Sibioara, partea a II-a. Cum au încălcat sau ignorat legea prefecții

Tue Nov 5 , 2019
Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții a Senatului României a emis un raport devastator referitor la modul cum s-a retrocedat cariera de la Sibioara. După ce v-am prezentat prima parte, în care experții Senatului spun că avocatul Ionel Hașotti a indus în eroare instanța, astăzi vă arătăm că […]