Stelian Ion, USR: „Așa ceva este inimaginabil!”

Stelian Ion, fost ministru al Justiției, a declarat joi că Garda de Mediu Constanța și Parchetul ar trebui să se autosesizeze pentru depozitările de deșeuri de la Poarta 1.

„Așa ceva este inimaginabil! Depozitări de deșeuri pe domeniul public, neprotejate, nesecurizate, un adevărat pericol pentru constănțeni. Legea e călcată în picioare în fiecare zi de administrația Chițac.”, a scris deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Stelian Ion a mai spus că lucrurile nu pot rămâne așa și că „orașul ăsta nu e sat fără câini, în care fiecare face ce îl taie capul.”

Recomandare: Bomba ecologică de care vorbea Ionuț Rusu în 2020 s-a mutat din portul Constanța în curtea Confort Urban. Garda de Mediu a găsit 40.000 de tone de deșeuri în curtea societății


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Stelian Ion, USR: „Așa ceva este inimaginabil!”

  1. Ok, păi și Constanta va ajunge ca Și, Sectorul Nr 1 din București la Gunoaie, căci la, poate așa se Aliază, și Bravul, nostru Oraș cu București
    Doar, ce nu aducem și Mizeriile, l-or, la Constanta, cine Vorbești, sau Găsit #USR PLUS Minus & LGBTQ, Tusea, și Junghiul?
    Stelian Ion, și cei din #USR PLUS Minus & LGBTQ să-și vadă de ale Lor, nu țin nici cu PNL, căci nu-mi Face, Onoare, dar, cu un Partid,, cu Dejecții, și ETC precum #USR PLUS Minus & LGBTQ mai, bine Lipsă.

  2. Cine le_a dus sa plătească rambursarea lor și sa se ocupe de curățirea locului și bineînțeles, răspunderea penala. La noi cei mari și tari nu plătesc nelegiuirile săvârșite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grigore Comănescu, condus pe ultimul drum. IPS Teodosie: „Nu aveai cum să nu iubești un om care iradia dragoste, înțelepciune, bărbăție, îndrăzneală curată și avea atâtea înfăptuiri care dădeau nădejde tuturor celor din jurul său”

joi apr. 13 , 2023
Grigore Comănescu a fost condus azi pe ultimul drum de familie, prieteni, apropiați, după ce sute, poate mii de persoane au venit la priveghi să-și ia rămas bun. Slujba de înmormântare a fost înfăptuită de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, la biserica din Sibioara, ctitorită de familia Comănescu. „Dumnezeu l-a iubit, […]

V-ar putea interesa și: