Stelian Ion, USR: „Avem șansa pentru prima oară să scăpăm definitiv de ciuma numită FSN”

Stelian Ion, deputat USR, spune că PSD nu este altceva decât un avatar al unui FSN născut din manevrele criminale ale lui Ion Iliescu și că acum „avem șansa pentru prima oară să scăpăm definitiv de ciuma numită FSN.”

În zilele următoare, amintește deputatul, România va marca un moment special și deloc fericit: FSN adună la guvernare două treimi, 66,6%, din timpul scurs de la revoluția din decembrie 1989. Adică 20 din cei 30 de ani de postcomunism.

„De-a lungul vremii, și-a spus FDSN, PDSR, iar acum e PSD, dar toate acestea sunt doar avataruri ale FSN. Un FSN născut în decembrie 1989 din manevrele criminale ale lui Ion Iliescu și care a adus cu sine, în noua societate, pe care o visam altfel, tarele, apucăturile toxice, pegra și puroiul comunismului. Au fost în aceste trei decenii furturi colosale, au fost abuzuri de neînchipuit pentru o societate din spațiul lumii civilizate. Milioane de oameni au părăsit de nevoie țara, mulți alții și-au măcinat nervii și sănătatea, și-au irosit ori și-au pierdut viața. Subdezvoltarea, sărăcia, deznădejdea ca fenomen de masă sau educația precară, care sunt în cele din urmă mărci ale dezintegrării unui popor, au un mare vinovat principal: FSN, actualmente PSD.”, a declarat Stelian Ion.

Acesta consideră că, de acum și până la sfârșitul lui 2020, avem șansa pentru prima oară să scăpăm definitiv de ciuma numită FSN.

„Primul moment în această acțiune igienică și de revigorare a ființei naționale sunt alegerile prezidențiale din noiembrie. Să avem permanent în vedere că un al doilea tur fără PSD ar duce această coterie sinistră mai aproape de colaps. De aceea, este important să mergem la vot și să alegem altceva decât pe reprezentantul PSD. Asta pe de o parte. Pe de alta, cred că o modernizare a țării nu poate veni decât de la un om care n-a fost contaminat în acești 30 de ani de bolile puterii politice din România, de la un om preocupat mereu să învețe și să înțeleagă mersul lucrurilor, de la un om în măsură să gândească și să ia decizii în afara tiparelor cu care ne-am obișnuit. Tocmai i-am făcut un portret lui Dan Barna, candidatul USR la președinția României. Eu îl voi vota pe Dan președinte, și în primul, și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.”, a mai spus Stelian Ion.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vergil Chițac îi spune primarului Constanței ce trebuie să facă în centrul orașului

Sat Oct 26 , 2019
Senatorul Vergil Chițac îi spune primarului Constanței ce ar trebui să facă în centrul Constanței. „Ați văzut probabil filmul „Ziua cârtiței”, în care zilele se repetă, una după alta, fără ca nimic să se schimbe. Așa trăim și noi în Constanța, un tărâm uitat de timp, de aproape patru ani. […]