Stelian Ion, USR: „Pesediștilor le este frică de tot ceea ce nu pot controla”

 

Stelian Ion, deputat USR, spune că pesediștilor le este frică de tot ceea ce nu pot controla.

 
„Noua spaimă a PSD-ului este alianța unor orașe din vestul țării, pe care deja a numit-o „pericol la integritatea statului român”. De fapt, pesediștilor le este frică de tot ceea ce nu pot controla: de oamenii care nu sunt prizonieri ai televiziunilor de casă, de cei care prosperă din muncă și nu de pe urma conexiunilor cu statul, de autoritățile locale cu inițiativă și care nu trăiesc din mila guvernării.
Când are de-a face cu astfel de oameni, pesedistul intră în panică și ajunge să emită bazaconii precum cea de mai sus. Așa își trăiește el fricile, ca un ins hăituit, care vede în jur doar conspirații.
Nu libera asociere pune în pericol viitorul acestei țări, ci corupția și incompetența care, printre altele, ne fac să ne întrebăm cum este posibil să avem nevoie de o zi întreagă pentru a străbate distanța dintre două orașe, în cazul de față, cu trenul.”,
a mai spus deputatul USR.
Acesta a postat și o imagine din care reiese că este mai rapid și mai ieftin să mergi din Cluj-Napoca la Viena, decât la Constanța.
 
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Poliția Locală Constanța, amenzi pentru parcare ilegală și construcții fără autorizație

Wed Dec 12 , 2018
În data de 11 decembrie 2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 247 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 61.580 lei. Au fost constatate: 66 încălcări ale legislației rutiere, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța, 29 abateri pentru nerespectarea normelor privind […]