Stelian Ion, USR: „Putregaiul din Constanța a ieșit la suprafață”

ion stelian, usr
Stelian Cristian Ion, președinte USR Constanța

Stelian Ion, deputat USR, spune, după decizia ICCJ din Dosarul Retrocedărilor, că „putregaiul din Constanța a ieșit la suprafață în toată splendoarea sa”.

„Putregaiul din Constanța a ieșit la suprafață în toată splendoarea sa: funcționari publici, directori din primărie, consilieri locali, avocați, notari, ”oameni de afaceri”, toți au complotat la jaful secolului de la Constanța, orchestrați de Infractorul Suprem, Radu Mazăre. Practic toată ”crema” PSD Constanța de la acel moment a fost implicată în povestea asta. Puțini au ratat să ia câte o feliuță. Mâna dreaptă a lui Mazăre, viceprimarul lui preferat, Decebal Făgădău, este și astăzi primar. Bineînțeles că acești derbedei se vor da victime ale ”statului paralel”, vor vrea revizuri, para-revizuiri, repuneri în termene, amnistii, momente T0, să ștergem tot cu buretele și ei să rămână în libertate, cu geamantanele pline cu bani și, eventual, să se reîntoacă pe viață în funcțiile publice de care s-au folosit pentru a fura. ”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

„Ce au făcut, pe scurt? Celor îndreptățiți la restituiri de terenuri le-au dat jumătate din ce li se cuvenea, potrivit legii, iar restul și-au însușit ei, înzecit, direct sau prin interpuși, punând mâna pe aproximativ 12,5 milioane mp din Constanța, din care mari suprafețe de plaje, faleze, spații verzi. S-au folosit inclusiv de acte false în povestea asta. După aceea, au început să vândă sau să construiască hoteluri, blocuri, înghesuite unele-ntr-altele, de-au sluțit Constanța care a ajuns de nerecunoscut.”, mai spune Ion Stelian.

În opinia sa, dincolo de încarcerarea acestor infractori, problema principală este recuperarea tuturor terenurilor, „înainte să le mai dea Făgădău vreo autorizație de construire, anularea tuturor actelor de proprietate subsecvente, încheiate după dispozițiile de primar date de acest mafiot pesedist – spații verzi, plaje, faleze.”

„Confiscarea averilor pentru recuperarea integrală a prejudiciilor! Vreau să văd mai ales partea din hotărârea judecătoarească referitoare la anularea unor acte, la recuperarea prejudiciilor, la confiscarea averilor!”, a mai spus acesta.

Stelian Ion a făcut și un ape la ministrul Justiției:

„Las-o pe Koveși, pentru care ai făcut deja o obsesie și ia pune-te matale să scrii cererea de extrădare din Madagascar a mafiotului de Mazăre! Astăzi! La 57.000 de lei/lună cât încasezi de la stat ar trebui să lucrezi și în interes public, nu doar în interesul infractorilor!”, a conchis acesta.Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Stelian Ion, USR: „Putregaiul din Constanța a ieșit la suprafață”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mandat de urmărire internațională pentru Radu Mazăre

Fri Feb 8 , 2019
Radu Mazăre este căutat pentru a fi încarcerat, după ce a fost condamnat la 9 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor. „În prezent se desfășoară activități pentru întocmirea documentelor necesare sesizării instanței de judecată în vederea emiterii mandatului european de arestare și a celui de urmărire internațională.”, a precizat Andreea […]
radu mazare