Stelian Ion vrea să anuleze amenzile primite de românii care nu au completat formularul de intrare în țară

USR-PLUS-Alianta-National-Taranista-Stelian-Ion

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe a anunțat, miercuri seară, că alături de Stelian Ion și de încă un membru USR, a pregătit un proiect de lege pentru anularea amenzilor aplicate pentru necompletarea formularului pentru intrarea în ţară şi restituirea banilor deja plătiţi.

„Anulăm amenzile PLF şi returnăm banii deja plătiţi. Am iniţiat textul legii în colaborare cu colegii mei – parlamentarii USR Stelian Ion  şi Silviu Dehelean  – care o vor şi depune în Camera Deputaţilor”, a anunţat miercuri seară, Vlad Gheorghe.  

Potrivit acestuia, noua lege prevede anularea amenzilor, restituirea amenzilor plătite în 30 de zile şi păstrarea datelor înregistrate pentru 6 luni. 

„Demersul nostru va repara o situaţie absurdă pe care PSD-PNL-UDMR a creat-o şi pe care autorităţile se fac că n-o văd şi n-o înţeleg. Românii n-au fost informaţi din timp cu privire necesitatea completării formularului la intrarea în ţară. S-au trezit direct cu amenzile DSP acasă”, a scris pe Facebook Vlad Gheorghe. 

Europarlamentarul a explicat că mulţi români au plătit amenzile deşi au completat formularul PLF.  

„Foarte mulţi români au completat formularul PLF şi tot degeaba. Autorităţile nu i-au mai găsit în baza de date şi tot au primit amenzi. Alţi români trec graniţa zilnic pentru a merge la muncă, prin urmare au primit deja mai multe amenzi de mii de lei. Este absurd. Încă o măgărie aruncată în faţa cetăţenilor de bună credinţă din partea unor conducători incompetenţi şi iresponsabili. Aceştia sunt marii specialişti PSD-PNL-UDMR cu experienţă care ne conduc ţara”, a mai afirmat europarlamentarul USR.  

Orice persoană care intră în ţară trebuie să completeze PLF în termen de 24 de ore, în caz contrar fiind sancţionată de către reprezentanţii DSP.  Măsuri similare se aplică în mai multe țări din Europa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Stelian Ion vrea să anuleze amenzile primite de românii care nu au completat formularul de intrare în țară

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ștefania a pierdut lupta cu boala

mie ian. 19 , 2022
Ștefania avea 20 de ani. Aproape o treime din viață a fost bolnavă. A aflat, acum 7 ani, că suferă de o boală rară, boala Wilson. Au urmat ani de tratament, dureri, speranțe. A fost supusă chiar unei operații de transplant de ficat. La începutul acestui an, pe grupurile de […]
stefania

V-ar putea interesa și: