Stere Hira, directorul Confort Urban pentru cel puțin patru luni. O stranie coincidență

teo hira director raedpp constanta
Stere Hira, în perioada când era director RAEDPP. Foto: captură Dobrogea TV

Stere Hira este, oficial, directorul Confort Urban pentru cel puțin patru luni de zile. Decizia Consiliului de Administrație de numire în funcție a fost publicată în Monitorul Oficial al României. 

Potrivit acesteia, asociatul unic al Societăţii Confort Urban – S.R.L., Consiliul Local al Municipiului Constanţa, care deţine întregul capital social, în baza Deciziei Consiliului de Administraţie nr. 304/24.06.2022, a decis revocarea din funcţia de director general a lui Andrei Constantin-Florian, urmând a fi radiată din Registrul Comerţului menţiunea aferentă.

„Se numeşte şi se înregistrează în Registrul Comerţului în funcţia de director general, începând cu data de 09.07.2022, pentru o perioadă de 4 luni, Hira Stere.”, se arată în hotărâre.

Aceeași hotărâre spune că se numeşte şi se înregistrează în Registrul Comerţului în funcţia de director economic Margarit Brîndușa-Mădălina.

Acesta ocupase anterior funcția de director financiar. Interesant este că aceasta a semnat, pe 2 august, un raport în care stipulează că este necesar ca SC Confort Urban să „subcontracteze lucrări sau servicii conexe, necesare furnizării/prestării serviciului/uneia sau mai multor activității din sfera serviciului de utilități publice delegat, numai în condițiile prevăzute de legislația din domeniul achizițiilor publice.”

Coincidență stranie sau nu? Proiectul a picat în ședința de consiliu municipal, dar asta nu înseamnă că nu va fi repus în discuție. Dimpotrivă. Detalii, în articol de mai jos.


Membri CA al Confort Urban sunt: Andrei Constantin Florian, Solomon Ioan, Darea C. Daniel, Horia Căliminte și Liviu Radu Anghel.

În ianuarie 2021, Stere Hira a fost numit director la RAEDPP Constanța.

Stere Hira este un apropiat al primarului Vergil Chițac și a fost asociat în două firme cu doi dintre patronii unor firme de construcții din Constanța. Hira a fost, timp de mai mulți ani,  asociat în firma HBB Minerals, pe care a împărțit-o în mod egal cu patronul AutoPrima Serv, Adrian Balagiu, dar și cu patronul DAF Trans, Florin Beu.

Conform confidas.ro, Stere Hira este asociat unic la Premium Lac SRL, firmă din în localitate Eforie Nord, pe strada Mării, fiind înființată în anul 2009. Administratorul firmei este Ana Hira. În anul 2021, firma a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 2.262.079 lei, cu un profit de 1.559.474 lei.
 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

La Consiliul Județean Constanța, cultura nu face politică

Sun Aug 14 , 2022
Consiliul Județean Constanța sprijină două proiecte culturale frumoase, care se derulează în această perioadă: Music Crossing County și Dance Crossing County. Le sprijină inclusiv financiar. Proiectele au fost depuse în baza Legii 350, a fost organizată o selecție de dosare și au fost desemnate câștigătoare. Ele presupun seri de muzică, […]

V-ar putea interesa și: