Steven Seagal, acțiune umanitară în magazinul Brick

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

steven-seagal-end-of-a-gun

UPDATE. Află aici cum a fost vizita: ”L-ai văzut, bă, pe Steven Seagal?” Eroul din magazinul de construcții. FOTOGALERIE. VIDEO

Actorul Steven Seagal se află în România pentru filmările peliculei “Contract to Kill”, acestea desfăşurându-se, printre alte locaţii, în Mamaia şi în centrul vechi al Constanţei. Eroul salvator de la Hollywood, aşa cum este supranumit de către presă, îşi va încheia şederea în România cu un gest umanitar pe care îl va face, astăzi, la Constanţa.

Născut pe 10 Aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiţi actori, producători şi scenarişti, având în portofoliu o serie filme de acţiune. Seagal este maestru în arte marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care acesta a fost distribuit de-a lungul carierei au încasări totale de peste 293 de milioane de dolari pe plan mondial.

Steven Seagal nu este un erou doar pe marile ecrane ci şi în viaţă de zi cu zi. Acesta este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, activist pentru drepturile animalelor şi susţinător al independenţei Tibetului, implicându-se la nivel global în ajutorarea celor aflaţi în suferinţă. Acesta vizitează România de peste 10 ani, filmând în ţară noastră zilele acestea cel de-al 5 lea lung-metraj. Actorul a declarat în repetate rânduri că s-a îndrăgostit de meleagurile româneşti, de mâncărurile noastre tradiţionale şi de oamenii pe care i-a întâlnit de-a lungul vizitelor sale aici.

Mai mult decât atât, de-a lungul vizitelor sale, Seagal s-a implicat în gesturi filantropice de câte ori a avut ocazia. În 2005 acesta a fost implicat în mai multe acţiuni umanitare. Impresionat de drama sinistraţilor afectaţi de inundaţiile din zona Vrancea, actorul a vizitat satul Milcov şi a ajutat familiile sinistrate cu saltele, haine, alimente şi bani. Tot atunci, actorul a acceptat să ia parte la proiectul “Alege Viaţa”, susţinut de către Agenţia Naţională Antidrog, având o întâlnire cu copii din Bucureşti cărora acesta le-a vorbit despre pericolele consumului de droguri.

Anul 2013 l-a adus pe Steven Seagal în România ca şi activist al drepturilor animalelor. Actorul a vizitat fiecare padoc de la Uzunu şi şi-a găsit repede un nou membru al familiei, un maidanez negru de 7 luni. Segal l-a adoptat pe Grivei la distanţă, şi a donat 6,5 tone de mâncare celor 140 de câini din adăpost. La distanţă de un an, Seagal şi-a adus familia în vizită în România. Au plecat de aici cu 2 membrii noi în familie, respectiv Take şi Ringo. Ambii căţeluşi au fost aleşi de către copilul vedetei şi salvaţi de la Adăpostul de câini al Primăriei Capitalei.

Anul acesta Steven Seagal alături de Ioana Bărbuliceanu, un copil talentat din Constanţa, îşi continuă acţiunile filantropice astăzi, orele 14.00 la magazinul Brick din Constanţa, unde, printr-un gest umanitar va acorda sprijin unei familii nevoiaşe pentru reconstrucţia casei, care a fost arsă într-un incendiu.

Magazinul Brick este deținut de Five Holding. Ziua de Constanța scrie că Five Holding apare ca asociat şi în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni Sorin Strutinsky, primarul Radu Mazăre, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Aceeași sursă notează că, înfiinţată în 1998, firma Five Holding funcţionează în acelaşi sediu unde mai multe afaceri ale tandemului Mazăre – Constantinescu – Strutinsky îşi au cartierul general, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. Administratorul Five Holding a fost Gheorghe Oancea, o figură cunoscută în anturajul primarului Radu Mazăre, care a decedat pe 17 iulie 2013, în urma unui stop cardiac. Primele mişcări au fost operate însă, astfel că, în prezent, administrator apare şi „salvamarul“ Gabriel Culea, dar şi Victor Fedul şi SC Anirva Manager SRL, reprezentată de Valentin Ciuceanu.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.