Știre virală în Constanța 100%: peste 10.000 de interacțiuni pe Facebook într-o săptămână

O știre din publicația online Constanța 100% a intrat în topul articolelor cu cele mai multe interacțiuni pe Facebook: peste 10.000 într-o săptămână.

Mai exact, este vorba despre 10827 interacțiuni pe Facebook și 227 pe Twitter.

Topul este întocmit de Ze list și se prezintă cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 30 octombrie – 05 noiembrie 2017.

Știrea cu care Constanța 100% a intrat în top, la categoria Politic/Social, este următoare:

La Selgros a aparut carnea tocata de vita… fara vita.

În top au mai intrat, printre altele, site-urile Antena 1 Digi24.ro, Adevarul.ro, cu articole ca cele de mai jos.

Scandal la Universitatea Bucuresti! Studente cu val islamic, date afara de la curs: “Nici eu nu afisez, pe catedra, siruri de icoane, de lumanari si de cadelnite in care sa fumege tamaie” – a1.ro
13676 Facebook interactions 7 Twitter trackbacks 9939 Twitter followers 1 Blog trackback

Platforma Romania 100 anunta ca va fi alaturi de manifestanti la protestul de duminica – digi24.ro
12875 Facebook interactions 7 Twitter trackbacks 37256 Twitter followers

Baiatul de 10 ani care-si vinde jucariile in strada ca sa-si cumpere haine de iarna. “Parintii sunt divortati, iar bunica isi varsa des nervii pe el” – adevarul.ro
11978 Facebook interactions 5 Twitter trackbacks 66597 Twitter followers.

Cele mai multe interacțiuni pe Facebook al unui articol din Constanța 100% a depășit 13.500. Este vorba despre Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat un oraș, publicat în aprilie 2015.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Codul Fiscal a fost modificat. Care sunt noutățile

mie nov. 8 , 2017
Codul fiscal a fost modificat, astăzi, printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului României. În domeniul impozitării societăților, Ordonanța de urgență adoptată în ședința de astăzi revizuiește sistemul de impunere a microîntreprinderilor, astfel încât vor beneficia de impozit de 1%  pe veniturile realizate și IMM-urile care realizează venituri de la 500.000 […]
salariu, cod fiscal

V-ar putea interesa și: