Strada Cernica din cartierul Baba Novac a fost construită de la zero

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în cartierul Baba Novac. Angajații SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a străzii Cernica.

S-a turnat îmbrăcăminte din beton asfaltic pe o lungime de 268 de metri, după ce infrastructura terenului a fost consolidată cu mai multe straturi de pietriș.

Strada a fost amenajată pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime.

Paralel, echipele municipalității continuă intervențiile în cartierul Baba Novac, pe străzile Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea și Alexandru Alexandridi.

Primăria face din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Senatorul Vergil Chițac aduce în dezbatere publică desființarea poliției locale Constanța

Mon Dec 9 , 2019
Senatorul independent Vergil Chițac aduce în dezbatere publică un subiect important: desființarea poliției locale Constanța. În opinia acestuia, „dacă nu-și intră în atribuțiuni și nu câștigă respectul oamenilor”, instituția trebuie desființată. „Am văzut în presă că într-un oraș din România, unul de frontieră, poliția locală a fost desființată cu un […]
vergil chitac