Strada Constantin Bobescu a intrat în reparații

Primăria Constanța a început lucrările de reparații la strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor.

Echipele Confort Urban au ajuns joi dimineață la fața locului și au început să repare craterele apărute în urmă cu câteva săptămâni în partea dinspre Inel II a străzii.

Se va folosi un asfalt special, care se pretează la vremea rece.

Este o lucrare temporară, urmând ca, după ce vremea se va încălzi, să se execute o lucrare mai amplă.

Reamintim că o porțiune de câțiva zeci de metri din acea stradă a fost asfaltată rudimentar de fosta conducere a Confort Urban, prin turnare de asfalt direct pe pământ. Din această cauză, apar gropi la fiecare câteva luni.

În ciuda gropilor mari formate de săptămâni bune și a faptului că este o arteră circulată, la primărie s-au depus numai două sesizări referitoare la caz.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi bărbați cereau bani pretinzând că sunt surdo-muți. Sunt cercetați penal pentru înșelăciune

joi feb. 2 , 2023
La data de 1 februarie 2023, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 au depistat, în parcarea unui centru comercial, doi bărbați, de 46 de ani, respectiv de 38 de ani, în timp ce solicitau diverse sume de bani de la trecători, prin inducerea […]

V-ar putea interesa și: