Strada Felix Stroe din Cumpăna a fost asfaltată

Strada Felix Stroe din Cumpăna a fost asfaltată.

Lucrările au fost terminate ieri și acum strada arată așa cum vedeți în imagini: bine.

În anul 2009, Consiliul Local al comunei constănţene Cumpăna a decis ca numele unei străzi din localitate să poarte numele lui Felix Stroe, directorul Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) din Constanţa. De asemenea, Felix Stroe a fost declarat şi cetăţean de onoare al aceleiaşi comune.

La baza hotărârii a stat „susţinerea dezvoltării localităţii cu reţeaua de canalizare şi apă pe unele străzi din comună. Noi, acum 8 ani nu ne gândeam că o să ajungă ministru”, declară pentru Adevărul viceprimarul Cumpenei, Florin Neagu.

De altfel, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este şefa organizaţiei judeţene a femeilor PSD, în timp ce Felix Stroe este preşedintele PSD Constanţa.

Felix Stroe nu și-a dorit acest lucru, din informațiile noastre, dar nu s-a putut opune.

Strada a fost ani de zile o uliță plină de noroi. Lucrările de asfaltare începuseră în primăvara acestui an.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de muncă disponibile în Valu lui Traian

mie sept. 25 , 2019
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Nu se decontează […]
anunt angajare

V-ar putea interesa și: