Strada Interioară 2 din Constanța va fi închisă pentru asfaltare

Atenție, șoferi! Strada Interioară 2 din zona Halta Traian, municipiul Constanța, va fi închisă circulației în această noapte.

Restricțiile de circulație intră în vigoare de la ora 19:00 și vor fi valabile până mâine la ora 05:00. Echipele administratorului drumului public vor lucra noaptea pentru ca disconfortul produs de execuția lucrărilor să fie cât mai redus.

Un tronson al străzii Interioară 2 va fi reamenajat prin lucrări de asfaltare. În prealabil, s-a intervenit cu utilaje pentru frezarea asfaltului deteriorat.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, primăria roagă conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Opt victorii pentru sportivii Clubului Sportiv Medgidia la Turneul de Tora Kempo

Fri Jul 23 , 2021
Opt victorii au reușit sportivii Clubului Sportiv Medgidia la Turneul de Tora Kempo care s-a desfășurat zilele acestea la Mangalia. Micii luptători au impresionat arbitri cu lovituri frumoase și cu o apărare de fier. Reușitele le-au revenit următorilor sportivi: Cherim Emir Iosif Alexandru Apostol Tănase Marian Ardeleanu Petea Darian Potoroaga […]
csm-medgidia