Stradă nouă pentru Maurer Residence Constanța

maurer
Lucrările pentru blocurile construite de Simon Maurer sunt în plină desfășurare (foto: Facebook)
O nouă șosea se va construi în municipiul Constanța, pentru a facilita accesul în zona blocurilor construite de omul de afaceri Simon Maurer.
Este vorba despre un drum care va pleca din zona acestui mini-cartier, situat la ieșirea din Constanța spre Ovidiu, lângă Carrefour, și va ieși în bulevardul Aurel Vlaicu.

Vom avea trei intrări/ieșiri: una în bulevardul Tomis și două care vor ieși pe șase benzi în Aurel Vlaicu”, au precizat reprezentanții Maurer Residence.

Drumul acesta este un proiect despre care vorbea, în anii trecuți, primarul actual al Constanței, Decebal Făgădău. Drumul care face legătura cu Ovidiu este și acum extrem de aglomerat, mai ales pe timpul verii, iar apariția a 3.500 de apartamente în zonă, atât cât vrea să construiască Simon Maurer într-o primă fază, ar transforma parcurgerea sa într-un adevărat coșmar. Dacă luăm în considerare că se dorește, cel puțin la nivel de teorie, construirea a 10.000 de apartamente, ne putem aștepta la un cvasi-blocaj în trafic, mai ales vara.

Drumul ar fi folositor mai ales dacă va putea fi folosit de toți constănțenii. Dacă însă cartierul va fi blocat cu bariere, acesta nu va fi folositor decât locuitorilor săi și Primăria Constanța va pierde o ocazia excelentă de a decongestiona traficul în zonă. Cei care cumpără apartamente aici vor plăti și o taxă lunară, de circa 30 de euro, din informațiile noastre. Dacă ținem cont că este vorba despre teren privat, este foarte posibil ca drumul care iese din cartier să fie folosit numai de locatari. Asta după ce primarul Decebal Făgădău s-a luptat și a reușit să îi convingă pe cei de la Carrefour să investească sume importante pentru a face subtraversarea drumului național printr-un tunel. Poate vă amintiți haosul din zonă din anii trecuți, când în centrul comercial se intra direct de pe DN, făcând stânga.

Din păcate, reprezentanții Marurer Residence nu au dorit să ofere, cel puțin până la această oră detalii despre acest drum: cine îl plătește, care va fi lungimea sa, cine îl va putea folosi, când va fi gata, etc.

Potrivit Business Magazine, Simon Maurer a plecat din România în Germania, împreună cu familia sa, când avea 16 ani. 22 de ani mai târziu, a decis că ţara natală este locul perfect pentru a deveni antreprenor. A mizat pe provincie şi a vândut 2.100 de locuinţe pe timp de criză. A început în Cluj-Napoca, în 2005, unde a construit 29 de apartamente, în urma unei investiţii de două milioane de euro, reprezentată de capitalul propriu cu care s-a întors din Germania. Un an mai târziu, şi-a continuat afacerea în Braşov. Primul proiect de la Braşov, finalizat în 2008, a constat în construcţia a 365 de apartamente sub umbrela Avantgarden Braşov şi a fost rezultatul unei investiţii de aproximativ 30 de milioane de euro: un proiect „mic, dar costisitor“, după cum spune antreprenorul. A mizat în continuare pe Braşov, unde a demarat în 2009 proiectul complexului Avantgarden 3, ce prevedea dezvoltarea a peste 3.500 de locuinţe pe o suprafaţă de 18 hectare, în trei etape.

Despre Simon Maurer, DNA, BMW-uri și acuzații de șpagă vom vorbi, însă, pe larg, în alte articole.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Stradă nouă pentru Maurer Residence Constanța

 1. M-ai bine detaliati problemele cu care se confrunta Orban care a construit Tomis Plus de la cele privind calitatea constructiilor si pana la cele legate de D.N.A.
  Detaliati problemele cu care se confrunta Ramazan, asa zisul presedinte al oamenilor de afaceri turci din Romania, de la vanzator de biscuiti a ajun constructor.
  Detaliati problemele S.C. Cambela care au rupt malul in faleza Nord si construiesc pe plaja, adevarati constructori, pardon , branzari.
  Detaliati problemele din Mamaia si Mamaia Nord unde e un Haos total in ceea ce privesc constructiile.
  A venit un investitor in Constanta, un oras mort din toate punctele de vedere, si incercati prin ziarele astea de cacat locale, sa ii creati prejudicii de imagine.
  Sunteti platiti de concurenta domnilor ,,ziaristi,, facuti la apelul bocancilor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se strică vremea. Anunț important de la Primăria Constanța

vin sept. 29 , 2017
Primăria Constanța anunță că, urmare a avertizărilor meteorologice din ultimele 48 de ore, municipiul Constanța se află sub incidența codului galben de vânt. În această perioadă, Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și […]
vant primaria constanta

V-ar putea interesa și: