Strada Poporului, cu sens unic?

Strada Poporului – oamenii parchează pe stradă (după ce pe trotuare s-au pus stâlpi) și spun că acest lucru nu este interzis (foto: Constanța 100%, 18 septembrie 2019)

Strada Poporului ar putea avea sens unic, după cum afirmă o parte din constănțenii care locuiesc în zonă.

Aceștia au adresat o petiție primarului Constanței, nemulțumiți de faptul că pe trotuare s-au montat stâlpi și nu mai au loc de parcare. În ajutorul lor a sărit și consilierul local PNL Adriana Arghirescu. Aceasta a atras atenția asupra problemelor.

Oamenii spun că au parcat pe străzile laterale (deci au găsit locuri), dar că și-au găsit anvelopele tăiate.

„Echipa care a montat bolțari ne-a spus că această porțiune de stradă va avea sens unic și lateral se vor face parcări pentru locatari, lucru pe care ni-l dorim. A trecut destul de mult timp de la terminarea lucrării și nimic din cele promise nu s-a rezolvat”, mai spun ei în petiția făcută publică de consilierul PNL.

petiție strada poporului
Petiția adresată de locuitori primarului (foto: Facebook/Adriana Arghirescu)

Tot în petiție afirmă că sunt vânați de poliția locală, care îi amendează deși nu există semne, spun ei, care să împiedice parcarea pe stradă.

Din experiență vă spunem că am văzut aceeași mașină parcată timp de 3 zile de-a rândul pe stradă. Nu părea deloc vânată.

Parcare pe strada Poporului (foto: Constanța 100%, 18 septembrie 2019)

Locuitorii cer primarului introducerea unui sens unic pe stradă și crearea de parcări pe lateral.

Este vorba despre porțiunea dintre bd. Alexandru Lăpușneanu și bd. Tomis, o stradă foarte aglomerată pentru că în zonă se află mai multe școli și grădinițe.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Zeci de stâlpi n-au reușit să oprească o mașină să blocheze trotuarul

Thu Sep 19 , 2019
Zeci de stâlpi n-au reușit să oprească o mașină să blocheze trotuarul. Se întâmplă pe strada Poporului din municipiul Constanța, unde primăria, prin Confort Urban SRL, a amplasat zeci de stâlpi. În multe locuri, acolo unde sunt garaje, a pus câte doi, astfel încât mașinile să nu poată urca pe […]
strada poporului