Strada Sabin Drăgoi și aleea Iosif Sava din cartierul Compozitorilor au fost transformate în artere rutiere moderne

Strada Sabin Drăgoi

Echipele SC Confort Urban SRL au executat lucrări de asfaltare a zonei carosabile. Carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt, străzile de pământ fiind cuprinse în programul de investiții în trama stradală pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor.

În această săptămână, se va turna asfalt și pe aleile Muzicii și Colindelor.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Strada Iosif Sava

Simultan cu lucrările de asfaltare, echipele SC Confort Urban SRL au demarat astăzi procesul de amenajare a carosabilului pe strada Clopoțeilor.

De asemenea, pe aleea Ion Voicu și strada Iosif Sava se consolidează infrastructura rutieră, terenul este compactat în etapa premergătoare asfaltării.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

Sursă text, foto: Primăria Constanța


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zonele unde va interveni Confort Urban în luna septembrie

mie sept. 2 , 2020
Procesul de reabilitare a traseelor pietonale este în plină desfășurare pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Conform planificării, se vor recondiționa trotuarele pe strada Salcâmilor și pe bulevardul 1 Mai Vechi. În ceea ce privește modernizarea carosabilului, se va acționa pe strada I.G. Duca, […]

V-ar putea interesa și: