Strada Unirii va rămâne cu sens unic, „pentru acomodare”

Strada Unirii va rămâne cu sens unic, „pentru acomodare”, timp de 60 de zile.

Aceasta este una din concluziile discuției dintre reprezentanții locuitorilor din Faleză Nord, care au intrat azi în audiență la viceprimarul Dumitru Babu.

Iată ce spune Marian Pascovici, locuitor, care s-a ocupat și de strângerea de semnături:

„Azi am intrat in audienta, nu la domnul primar ci la domnul viceprimar Babu care ne-a dat urmatoarele raspunsuri:


1. Strada Unirii ramane cu sens unic , pentru acomodare maxim 60 zile,
2. Primaria va avea un observator de trafic pentru a confirma sau infirma aceasta decizie , dar ca nu sunt oameni pentru a face acest lucru 😉😉😉😉 asa ca se bazeaza pe cetateni sa le transmita nemultumirile sau multumirile pe toate canalele disponibile 🙂
3. Biroul Politiei Circulatie va decide daca trebuie sau nu schimbat sensul unic
4. Masura este luata pentru fluidizarea traficului pe strada Unirii si pentru siguranta pietonilor :))
5. Momentan s-au sistat marcajele pentru parcare si primaria asteapta un feedback din partea cetatenilor pe canalalele de comunicare e-mail , pagina facebook , telefon 🙂

Concluzia domnului viceprimar Babu: cele peste 400 de semnaturi ale cetatenilor au fost date la suparare de catre cetateni, doar pentru ca primaria le-a stricat rutina , dar se vor obisnui… Daca insa primesc in continuare petitii si reclamatii pe site-ul primariei, depuse personal la punctele lor de lucru, sau pe pagina de facebook este posibil sa tina cont de ele si sa revina traficul pe ambele sensuri… deci SPOR LA RECLAMAT SI SESIZAT in continuare”.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

One comment

  • Pe Unirii trebuie sens unic! Poate nu dinspre Ratiu spre Zorelelor, poate dinspre Zorelelor spre Ratiu.. Dar e bine cu sens unic. Altfel nu se poate impaca si capra si varza, noi vrem si trotoare pt pietoni, si parcari paralele cu bordura oriunde ne vine noua sa oprim, si sa se mai si circule fluid.. Asta se poate doar cu sens unic..

Leave a Reply

Your email address will not be published.