Străzile din Constanța arată ca după război

Strada Ion Lahovary, Constanța. Foto: 15 ianuarie 2022, Constanța 100%

De mult n-a mai avut Constanța străzi care să arate atât de prost. Multe dintre ele parcă ar fi trecut printr-un război.

Se lucrează, e drept, și multe din aceste lucrări sunt necesare, dar oamenii se plâng că durează prea mult până când șoselele ajung la forma inițială.

Imaginea de mai sus este surprinsă ieri, pe strada Ion Lahovary. Cu siguranță că fostului mare om politic român care îi dă numele i-ar fi rușine cu starea în care se află.

Din păcate, nu este singurul exemplu.

Pe variantă se lucrează de (prea) mult timp, deși primarul Constanței a anunțat că totul va fi gata până pe 20 decembrie 2021. În zona Kaufland de pe bd. Aurel Vlaicu lucrările sunt făcute așa de bine încât asfaltul este vizibil înclinat.

De luni bune, cred că mai bine de jumătate de an, asfaltul de pe strada Răsuri este spart și acoperit cu niște pietriș. Pe strada Poporului se merge ca pe șinele de tren, din cauza șanțurilor săpate în cascadă.

Și sunt numai câteva exemple.

Adăugați la acestea sensurile giratorii care sugrumă traficul, dar și sensurile unice care rezolvă parțial problema locurilor de parcare, dar creează cozi mai mari, și veți avea imaginea unui oraș în care a ajuns din ce în ce mai dificil să te deplasezi dintr-un loc în altul. Nu numai cu mașina, ci și cu mijloacele de transport în comun, căci și ele folosesc aceleași drumuri.

Vă recomandăm și:

Deputatul Lucian Lungoci desființează administrația Chițac. „E harababură! Se circulă infernal!”

Autobuzul, soluție imposibilă și pe alocuri ipocrită

Emil Boc vrea să facă din Cluj un „oraș de 15 minute”

Brest, Franța, oraș înfrățit cu Constanța. 16.000 de locuri de parcare gratuite din 20.000. La cele plătite ți se oferă pază, umbrele și cărucioare pentru copii

Zen Residence
energia residence

5 thoughts on “Străzile din Constanța arată ca după război

 1. Si pe jos e greu sa te deplasezi pentru ca trotuarele sint vai mama lor și ocupate de masini parcate.

 2. Așa este, dar ne consolăm cu ideea că avem indicatoare de circulație. Multe. Foarte multe.

  1. Care trotuare, care șosele ,care parcări , care ……primar amiral ?????
   Nu-l stie nimeni pe unde umbla
   Obosită de Ovanesian mare hatra e obosită de câtă șpagă ia sa repare că de stricat nici dracu nu-i întrece auzi toarnă asfalt și la 2 zile se surpa toată varianta in loc sa tragi conductele pe unde nu circulă nimeni (marginea drumului ) tu sapi pe mijlocul șoselei vai steaua lor cu proiectele lor cu tot

 3. Păcat de acest oraș, in anii 70 arată ca în vest acum ca în lumea a treia, un oraș port cu venituri ,,n” nu are un manager, un administrator capabil să facă ceva de calitate. Pleacă toți tinerii din acest oraș, un oraș fără viitor, fara investiții capabile să atragă forță tânără , un oraș de ospătari, bucătari, vânzători și șoferi . Domnule Chitac nu e nici o problema deosebită că pleacă tinerii ? Întrebații pe copii dvs daca vor să rămână în Constanța. Întrebații pe regii asfaltului cu ce asfaltează șoselele. Întrebații pe cei de la Raja cum pot pune atâtea guri de canal pe străzile Constanței . Am o vârstă, dar nu am văzut un oraș cu mai multe canale . Ieșiți puțin pe străzile Constanței să vedeți cum arată, cum se desfășoară circulația. Nu pot să mi explic cum poate dura atât de mult o lucrare de 1 km pe blvd Lăpușneanu . Ultimul care pleacă din oraș să stingă lumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițistul care a omorât o fată pe trecere a vorbit cu 6 dispeceri de la 112

Mon Jan 17 , 2022
O fată de 13 ani a murit și una de 11 ani a fost rănită de un polițist care le-a lovit pe trecerea de pietoni, în București, săptămâna trecută. Polițistul a sunat imediat după accident la 112 și convorbirea a fost difuzată duminică seara de Antena 3. Fetița pe care […]