Străzile pe care se vor distribui pubele galbene pentru colectarea selectivă joi și vineri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Polaris M Holding a anunțat care sunt străzile pe care se vor distribui pubele galbene pentru colectarea selectivă joi și vineri.

JOI – 03.09: strada Calafatului (de la nr 45-104), strada Gheorghe Marinescu, Intrarea Gheorghe Marinescu, strada Mitropolit Veniamin Costache, Intrarea Mitropolit Veniamin Costache.

VINERI – 04.09: aleea Lunii, aleea Andromeda, aleea Satelitului, strada Campinei, Intrarea Campinei, Prelungirea Campinei, Fundatura Campinei, strada Ion Ursu, strada Soseaua din Vii, strada Traian Vuia.

In eventualitatea in care nu se distribuie toate pubelele planificate intr-o anumita zi, distribuirea va continua in ziua urmatoare.

Proprietarii gospodariilor care nu vor fi gasiti acasa in momentul distriburii pubelelor isi pot ridica pubela, pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

Persoanele care locuiesc in zona de case vor primi impreuna cu pubela galbena si un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care trebuie depozitate in pubela galbena si cum se depoziteaza corect aceste deseuri. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.

Pubela galbena va fi scoasa in fata portii si se va ridica in ziua mentionata pe pliant. Deseurile reciclabile vor fi colectate zilnic, de catre o autospeciala special destinata acestor tipuri de deseuri, si apoi transportate la statia de sortare si reciclare unde vor fi resortate pe categorii si culori. In urma procesului de reciclare se obtin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum si alte materiale.

Cele 30.000 de pubele vor ajunge in toate cartierele de case ale orasului.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.