Structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

bacalaureat profesori

Ministerul Educației Naționale a anunțat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că informațiile puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

„Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.”, au precizat reprezentanții ministerului.

Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Horia Țuțuianu, mesaj către personalul medical: „Vă voi susține necondiționat în lupta cu această pandemie”

Wed Apr 1 , 2020
Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a transmis un mesaj de susținere personalului medical, care se află în prima linie de luptă împotriva coronaviruslui. „Sunt cei pe care ne bazăm și în care ne punem încrederea de fiecare dată când avem o problemă de sănătate. Acum, mai mult decât oricând, […]