Studenți ai Universității Ovidius din Constanța, premiați la Campionatul Național Universitar de Înot

Studenți ai Universității Ovidius din Constanța, premiați la Campionatul Național Universitar de Înot

Șase studenți ai Universității Ovidius din Constanța (UOC) au participat, în perioada 29-30 aprilie 2022, la Campionatul Național Universitar de Înot, care a avut loc la Bacău, informează lect. univ. dr. Petrescu Andrei Mădălin, coordonatorul lotului care a reprezentat UOC la competiție.

Studenții constănțeni au obținut locul I la proba de ștafetă 4 x 50 m liber masculin și locul III la proba de ștafetă 4 x 50 m mixt masculin. Ștafeta a fost formată din: Stoica Alexandru, Tulea Sebastian, Tranulea Cristian (studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport) și Popescu Mihai (student al Facultății de Medicină).

„La probele individuale, Stoica Alexandru s-a impus la proba de 100 metri liber și a obținut locul I, iar Popescu Mihai s-a clasat pe locul III, la proba de 100 metri spate. La clasamentul general au adus puncte Vlaicu Andreea (locul IV, la proba de 100 m spate), Moraru Suvoiu Daria (locul VII, la proba de 100 m liber), Tulea Sebastian (locul IV, la proba de 100 m bras) și Tranulea Cristian (locul V, la proba de 100 m fluture­­)”, a precizat lect. univ. dr. Petrescu Andrei Mădălin.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parcare cu plată în Portul Tomis și tulburarea Feliciei Ovanesian

Mon May 2 , 2022
Un teren din portul Tomis, retrocedat ilegal și recuperat de municipalitate, a fost transformat într-o parcare cu plată care poate fi utilizată de toți cei care tranzitează această zonă. Sunt disponibile 267 de locuri de parcare, dintre care 10 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități. Platforma parcajului a fost reamenajată pe […]