Suburbia – premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

teatru copii elpis

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prezintă în avanpremieră VINERI, 03 decembrie 2021, de la ora 18.00 spectacolul SUBURBIA. Textul piesei îi aparține dramaturgului, nuvelistului și actorului de origine armeano-americană, Eric Bogosian. Spectacolul este dedicat etapei de vârstă 14+.   

PREMIERA  va avea loc SÂMBĂTĂ, 04 decembrie 2021, ORA 18.00.

Regia artistică și light design-ul acestui spectacol îi aparțin regizorului Aurel Palade, scenografia este realizată de Elena Cozlovschi iar coregrafia este semnată de Alice Safta. Muzica spectacolului este compusă de Erin Dăneț.

Spectacolul pentru tineret, prezintă cu mult umor, mascat în același timp, de o imensă tristețe, lumea unui grup de tineri, dintr-o suburbie americană. Tinerii, de abia intrați în viața de adult, par să fie subjugați de ideea expusă foarte clar de unul dintre personaje: „Tot ce vreau eu este să fac ceva care să zguduie lumea; dacă nu pot asta – atunci mai bine nu fac nimic.”; ei încearcă, în zadar, să înțeleagă cine sunt și ce vor să facă cu viața lor, într-o societate în care domină rasismul, negarea, debusolarea generală, izolarea și apatia. Ne aflăm într-un univers cinic în care visul american sau mai degrabă, visele în general, par să se transforme într-un coșmar fără de sfârșit.

În distribuție: Cătălina Oțeleanu, Sergiu Bucur, Adi Gheo, Denisa Iova, Grațian Prisacariu, Florin Aioane, Loredana Adăscăliței, Emanuel Cristoiu, Inga Marcu, Dan Cojocaru.

Prețul unui bilet la spectacolele pentru tineret și copii cu vârsta de 14+ este de 15 lei.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.