Sucursala regională Constanța a BNR își deschide porțile pentru public

Sediul Sucursalei regionale Constanța a BNR. Sursă foto: BNR

Banca Națională a României (BNR) organizează în perioada 18-19 aprilie 2022, în intervalul 11:00 – 18:00, „Zilele porților deschise la BNR“. Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare, BNR deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, precum și sucursalele regionale și agențiile băncii centrale din teritoriu.

Cei interesați vor avea acces în sediul Sucursalei Regionale Constanța a Băncii Naționale a României, situat în Piața Ovidiu, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 nr. 1. Publicul larg va avea ocazia să admire o colecție de monede și bancnote românești din perioada 1881 – 2003.

De asemenea, vizitatorii vor avea acces la informații referitoare la istoria, arhitectura şi identitatea Băncii Naționale a României și a Sucursalei Regionale Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum arată litoralul românesc înainte de deschiderea oficială a sezonului estival. De 1 Mai, aproximativ 100 de hoteluri vor fi deschise

Fri Apr 15 , 2022
Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa a efectuat o vizită de lucru în mai multe stațiuni de pe litoralul românesc în cursul zilei trecute, pentru a  vedea care este stadiul pregătirilor pentru începerea sezonului estival. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost însoțit de președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța, Nicolae Bucovală și de […]
plaja-litoral-prefect-pregatiri-mamaia-1