Suma fabuloasă câștigată de Simona Halep din tenis

Simona Halep este în topul jucătoarelor de tenis din toate timpurile, după valoare câștigurilor.

După calificarea în optimi la Australian Open 2022, constănțeanca a depășit borna de 38 de milioane de dolari câștigate din tenis.

Simona Halep este pe locul al patrulea în topul încasărilor all-time și mai are nevoie de aproximativ 800.000 de dolari ca o depășească pe Maria Sharapova și să urce pe podium.

Primele două locuri în topul celor mai bine plătite jucătoare din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams.

Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este departe. De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari.

Simona Halep și-a investit o parte din bani în imobiliare, împreună cu familia, în Constanța, pe litoralul românesc și în Poiana Brașov, dar și într-o cramă, în orașul Ovidiu.

Vă recomandăm și:

Familia Halep mai ridică un bloc. Ce datorii a acumulat firma

Cei mai performanți oameni de afaceri din Constanța

Anastasia Soare, fiica unei croitorese aromâne din Constanța, a ajuns a noua cea mai bogată persoană din România

Simona Halep: „Paris este orașul meu preferat”

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se împlinesc 160 de ani de la formarea primului Guvern al României

Sat Jan 22 , 2022
Executivul marchează 160 de ani de la formarea primului Guvern al României după recunoașterea unirii depline a Principatelor Unite ale Moldovei și Țării Românești, condus de prim-ministrul Barbu Catargiu. Începând cu ora 18.00 pe clădirea Palatului Victoria vor fi proiectate imagini simbolice pentru marcarea acestui moment istoric important: drapelul tricolor, […]
barbu-catargiu