Suma INCREDIBILĂ plătită de noi toți pentru spălarea semafoarelor. Decebal Făgădău mulțumea Confort Urban pentru că o face

Lentilele semafoarelor din Constanța sunt spălate pe bani grei de către un SRL aflat în subordinea Primăriei Constanța

Acum doi ani, în octombrie 2016, primarul Decebal Făgădău spunea că societatea Confort Urban trăiește un reviriment și observa, cu satisfacție, faptul că angajații acesteia spală semafoarele.

I-a felicitat în mod special pentru acest lucru.

„Judecând după cifrele pe care le înregistrează Confort Urban constat un reviriment al activității societății Consiliului Local. Confort Urban este în revenire. De asemenea, vreau să-i felicit că după mulți ani de zile am văzut oameni care au spălat semafoarele în orașul Constanța”, a declarat atunci primarul orașului.

La scurt timp după acea declarație, directorul de atunci al Confort Urban, Viorel Farcaș, recunoștea faptul că a luat mită un Porsche de aproape 100.000 de euro și era condamnat penal de către instanță. Primarul nu a reacționat în niciun fel. A spus, de-abia anul trecut, că DNA (care a deschis dosarul) a afectat activitatea Confort Urban, aceasta fiind explicația pentru care promisiunea sa, de a asfalta toate străzile, nu s-a materializat.

La începutul acestui an, asociația Constanța Altfel a publicat un document din care reiese faptul că spălatul semafoarelor ne costă foarte mult pe noi, constănțenii. Astfel, spălarea unei lentile de semafor, aflată la o înălțime mai mică de 2 metri, costă 56,88 de lei bucata. Dacă lentila de semafor este la o înălțime mai mare de 2 metri, prețul este de 71,88 de lei bucata. Nu se știe ce înseamnă „o lentilă”: tot semaforul sau o singură culoare. În cazul acesta, ținând cont și de lampa pentru galben intermitent, prețul s-ar putea înmulți cu 4.

Lista de prețuri (sursă foto: Constanța Altfel)

Spălatul unei mașini, interior exterior, deci cu tot cu aspirat, costă circa 30 de lei, TVA inclus.

Comparați voi dacă e mai scump să speli o mașină sau o lentilă de semafor aflată la cel mult doi metri înălțime.

Cheltuielile de întreținere și reparații ale semafoarelor se fac în funcție de bugetul aprobat. Confirmarea lucrărilor se asigură lunar de către reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța, în funcție de bugetul aprobat.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Suma INCREDIBILĂ plătită de noi toți pentru spălarea semafoarelor. Decebal Făgădău mulțumea Confort Urban pentru că o face

  1. Poate spalare e un termen generic, daca de fapt e un tuning cu polisare atunci pretul e mult mai mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grupul european ALDE amenință ALDE România cu excluderea dacă nu respectă statul de drept

joi ian. 3 , 2019
Liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt afirmă, joi, într-o postare pe Facebook, că România preia Preşedinţia Uniunii Europene într-un moment critic, fiind în curs mai multe negocieri. În plus, Guy Verhofstadt susţine că România trebuie să îşi îndeplinească angajamentele privind statul de drept şi să pună în aplicare toate […]

V-ar putea interesa și: