„Sunset Sea-mphony 2021” – cea mai urmărită ediție din ultimii 5 ani

Ediția din acest an a „Sunset Sea-mphony” – In Memoriam Răzvan Metea, este și cea mai urmărită de constănțeni și turiști.

Sute de oameni au asistat, încă de la primul acord, la concertele susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band  și grupul pop-opera „Ad Libitum Voices”.

Emoția și bucuria au caracterizat feeria muzicală din Parcul Arheologic și de pe faleza Cazino Constanța, chiar dacă uneori pe obrajii organizatorilor, muzicienilor și publicului au apărut și lacrimi de tristețe, ediția din acest an fiind dedicată memoriei lui Răzvan Metea, dirijorul care a înființat și condus orchestra Bigg Dimm a’Band timp de 10 ani trecând în neființă în luna aprilie, la numai 43 de ani.

„Ne-am bucurat să vedem sute de oameni la fiecare concert, în fiecare seară. Am revăzut spectatori fideli, care de-abia așteptau reîntâlnirea cu orchestra din Cluj, dar și mulți turiști și constănțeni care au venit pentru prima dată. Și cred Răzvan ne-a urmărit și el, de acolo, de unde este acum, și că a aplaudat prestația elevilor săi, așa cum o făcea de fiecare dată.”, a spus Sebi Pătrunjei, responsabil PR al evenimentului.

Sunset Sea-mphony continuă până duminică. Vă reamintim că sunt organizate două concerte în fiecare zi – primul are loc în Parcul Arheologic Constanța, între orele 19:00 și 20:00, iar cel de-al doilea pe faleza Cazino Constanța, în zona grupului statuar „Pescarii”, între orele 21:00 și 22:00.

Accesul spectatorilor la concerte este GRATUIT.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2021” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Bugetul total al proiectului este de 275.000 lei, reprezentând 250.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.500 lei – contribuție proprie a beneficiarului.

Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Sponsor: Infinity Art Dental.

Proiect: Sunset Sea-mphony 2021

Valoarea totală a proiectului: 275.000 lei


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a întrunit Comandamentul pentru situații de urgență

vin aug. 6 , 2021
Vremea capricioasă ajunge astăzi și în Constanța. Meteorologii constănțeni au emis astăzi o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată pentru Dobrogea, care la Constanța se va manifesta în cursul serii și al nopții. Ne așteptăm la ploi și vijelii, motiv pentru care a fost întrunit Comandamentul pentru situații de […]

V-ar putea interesa și: