Sunset Sea-mphony 2022, un succes! Astăzi este ultima seară VIDEO

Sunset Sea-mphony 2022, un succes! Astăzi este ultima seară VIDEO

Ediția a șasea a evenimentului marca „Sunset Sea-mphony”, care se încheie astăzi, a fost un succes, la fel ca în fiecare an.

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca în parcul Arheologic și pe faleza Cazinoului din Constanța și au fredonat împreună cu membrii trupei cele mai cunoscute melodii din repertoriu.

„Serile din Constanța au devenit mai frumoase pentru cei care au participat la proiectul nostru. Suntem încântați că Sunset Sea-mphony a devenit deja o tradiție. Am muncit din greu la acest proiect, dar satisfacția că Sunset Sea-mphony a devenit un reper pentru viața culturală locală ne face să depășim toate greutățile și să mergem înainte. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru.”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2022” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Buget total 333.500 lei, din care 300.000 lei finanțare de la Primăria Municipiului Constanța și 33.500 contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: Infinity Art Dental.

Sunset Sea-mphony 2022, un succes! Astăzi este ultima seară VIDEO

Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Proiect: Sunset Sea-mphony 2022

Valoarea totală a proiectului: 333.500 lei.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernul deschide pușculița pentru bugetari. Cine va primi salarii mai mari

Sat Aug 6 , 2022
Ministrul Muncii, Marius Budăi (foto), a declarat salariile unor bugetari vor fi majorate din luna august. „Începând cu luna august o să se acorde o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de legea cadru nr 153/2017 pentru anul 2022 şi luna decembrie 2021”, a declarat Budăi, sâmbătă, la […]
marius budai