Sunset Sea-mphony, o oază de relaxare și frumos

Sunset Sea-mphony 2020 s-a încheiat. A fost e ediție cu totul deosebită față de primele trei, pentru că organizatorii au aplicat toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea coronavirsului.

Spectatorii au stat pe scaune, la distanță regulamentară, spațiul orchestrei și al publicului a fost bine delimitat, celor care au asistat la concerte li s-a luat temperatura și li s-a pus la dispoziție dezinfectant. Intrarea s-a făcut pe o parte, ieșirea pe alta.

Nu a mai existat, așadar, apropierea fizică dintre spectatori și orchestră, nu au mai fost zecile de copii care dansau încântați în ritmul muzicii.

Sunset Sea-mphony nu și-a pierdut însă farmecul. Condițiile acestea speciale au adus și ceva bun: oamenii au ascultat mai atent muzica, sunetul a fost mai bine percept, pentru că a fost mai multă liniște.

Una peste alta, a fost un eveniment cultural reușit, de care orașul Constanța are nevoie, atât pentru locuitorii săi, cât și pentru turiști.

Felicitări tuturor celor implicați!

Proiectul a fost finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și cu Teatrul de Stat Constanța. Bugetul total al proiectului a fost de 333.000 lei, reprezentând 300.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 33.000 lei – contribuția proprie a beneficiarului. Sponsor: Infinity Art Dental.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât costă intrarea la reprezentațiile delfinilor și leilor de mare

lun aug. 10 , 2020
Dacă ajungeți pe litoralul românesc, luați în considerare două atracții ale Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Este vorba despre reprezentațiile delfinilor și leilor de mare. Program DEMONSTRAȚII: Delfini: Luni-Duminică: 11:00, 15:00 și 17:00 Leii de mare: Luni-Duminică: 12:00 și 16:00 TARIFE: Delfinariu:Adulți 40 leiElevi/Studenți* 10 leiCopii până la […]

V-ar putea interesa și: