Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale DGASPC Constanţa

În această perioadă a anului, fie copii, fie adulţi, cu toţii simt o fărâmă de bucurie când se gândesc la Sărbătoarea Crăciunului și la darurile de sub brad.

Cuprinsă de acest spirit, echipa DGASPC Constanța, formată din  ajutoare de încredere ale Moșului, a inițiat o campanie prin care se dorește implicarea întregii comunități de la malul mării pentru a aduce zâmbetul pe chipul tuturor persoanelor instituționalizate.

Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, fiind pentru prima dată când veți dărui primind în același timp, semn că izolarea ne poate aduce mai aproape ca oricând! Ne dorim ca această campanie să fie acompaniată de clopoțeii renilor lui Moș Crăciun iar voi, constănțeni mici și mari, să veniți cu inimile deschise pentru a ne cunoaște și pentru a face schimb de cadouri.”

Colectivul DGASPC Constanța

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi o scrisoare destinată Moşului şi, împreună cu alţi oameni de bine, să îndeplinești cât mai multe din dorinţele aşternute pe hârtie.

Faptele tale bune îţi vor fi răsplătite. Vei primi ornamente cu tematica sărbătorilor de iarnă lucrate manual de beneficiarii sistemului de protecţie. Sunt obiecte unicat, lucrate în mare parte din materiale reciclabile şi pe care le-ai văzut cu siguranţă la târgul nostru de Crăciun pe care îl organizăm, în fiecare an, la Vivo, în zona caselor de marcat.

Începând cu data de 11 Decembrie, urmăreşte pagina de Facebook a DGASPC Constanţa (https://www.facebook.com/DGASPC.CONSTANTA) unde vor fi publicate scrisori cu dorinţele copiilor şi adulţilor din centrele noastre rezidenţiale, cât și detalii referitoare la modul și locația în care se va face schimbul de cadouri.

Pentru mai multe informații, poți suna și la numărul de telefon 0241.480.872 (de luni până joi între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00), persoană de contact Oana Manoilă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.