Sunteți mulțumiți de modul cum se parchează pe strada Mircea cel Bătrân?

strada mircea constanța
Pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța se parchează acum numai paralel cu trotuarul (foto: Constanța 100%, 18 noiembrie 2017)

De mai bine de o lună, modul de parcare pe strada Mircea cel Bătrân a fost schimbat. Nu se mai parchează în spic, ci numai paralel cu trotuarul.

Am primit la redacție mai multe reacții din partea șoferilor nemulțumiți de acestă măsură.

„Până acum parcam în spic și era foarte bine. Acum, ca să putem parca, trebuie să dăm cu spatele, încurcăm tot traficul. Aș vrea pe această cale să-i „felicit” pe cei care au luat această măsură”, spune un constănțean.

Prin această măsură, spune directorul Confort Urban SRL, Florin Matei (firmă care se află în subordinea Primăriei Constanța) s-au pierdut circa 10% din locurile de parcare.

„În viitor, vor fi realizate și alte proiecte în zonă și vor fi realizate și parcări”, a precizat acesta.

Locuitorii din zonă nu înțeleg însă măsura, pentru că oricum, spun ei, locurile de parcare în zonă sunt insuficiente.

Pe de altă parte, o dată cu modificarea modului de parcare, pe strada Mircea cel Bătrân se circulă bine pe două benzi. Cu excepția momentelor când cineva vrea să parcheze cu spatele.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Sunteți mulțumiți de modul cum se parchează pe strada Mircea cel Bătrân?

  1. Dar despre trotuar ce nu mai are rolul de parcare nu discutăm? Acest oraș își merită cetățenii, soarta cât și deciziile Primăriei/CL/Confort Urban.

  2. Mare-i gradina Domnului !!! Auzi la el,”inainte parcam in spic …/…acum trebuie sa dam cu spatele!” Pai nene,”inainte” cand paraseai locul de patrcare,o luai …inainte,prin parc? Nu tot cu spatele ieseai?Ori…parcai cu spatele si ieseai cu fata …pe contrasens!?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PNL Constanța organizează un miting de protest

Sun Nov 19 , 2017
PNL Constanța organizează un miting de protest luni, 20 noiembrie, între orele 16:30 și 19:30. Traseul mitingului este Stadionul Portul – Bld. Ferdinand – Bld. Tomis – Prefectura Constanta. „E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai […]
pnl constanta