Sunwaves sau Drogwaves? Cantitate imensă de droguri găsită de polițiști la festivalul din Mamaia

În perioada 28 aprilie – 4 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii traficului de droguri de risc și mare risc, la un festival de muzică din stațiunea Mamaia.

Este vorba despre Sunwaves.

Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au constatat 27 de infracțiuni, fiind întocmite 19 dosare de cercetare penală, în cadrul cărora sunt cercetate 32 de persoane (28 de cetățeni români, 3 cetățeni italieni și un cetățean peruan).

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a 2 persoane, ulterior acestea fiind prezentate instanței de judecată, care a admis propunerea arestării preventive, pentru 30 de zile.

„Totodată, în timpul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit 1 kilogram de ketamină, 300 de grame de cocaină, 21 de grame de cannabis, 25 de grame de amfetamină, 7 grame de hașiș, 200 de comprimate de ecstasy, precum și timbre LSD.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

„Consumul de droguri reprezintă unul dintre cele mai mari pericole pentru tineri, întrucât creează dependență. Deseori, consumatorii recidivează, iar dependența provoacă consumul de droguri compulsiv, în ciuda consecințelor dăunătoare pentru cel dependent și pentru cei din jurul său. Drogurile distrug vieți!”, mai spun aceștia.

V-ar putea interesa și:

Locatarii din Summerland, exasperați de festivalul Sunwaves. ”Nu am închis un ochi toată noaptea”

„Distracție” pe litoral: cocaină, ketamină și cannabis la un festival din Mamaia VIDEO

VIDEO O tânără se droghează în direct, la Știrile PRO TV

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Circulau, dar nu plăteau. Poliția locală i-a amendat

Wed May 4 , 2022
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 116 sancțiuni în valoare de 46874 lei. Polițiștii locali au desfășurat săptămâna aceasta controale în trafic pentru identificarea  vehiculelor concepute și destinate transportului de mărfuri care nu dețineau autorizație de folosire […]