„Supărat și agitat”, calmat de jandarmi

Jandarmii au surprins în zona Cireșica, o persoană care avea asupra lui 29 folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare.

Miercuri, 03 martie a.c. ora 17.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Cireșica din Constanța, au observat o persoană care-și confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului,  a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit. A fost somat, s-a oprit și i  s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra tânărului de 28 de ani, jandarmii au mai găsit 29 folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător,  pregătite de livrare. A declarat că este consumator, dar și că vinde „pentru a se întreține…”.

Foliile cu substanță vegetală și  ţigareta găsite asupra lui vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța, orașul în care poți parca liniștit pe trotuar, chiar în dreptul trecerilor de pietoni

joi mart. 4 , 2021
Constanța este orașul în care poți parca liniștit pe trotuar, chiar în dreptul trecerilor de pietoni. Poliția Locală nu poate face nimic. Uitați-vă la mașina de mai sus. Strada Flămânda, în dreptul trecerii de pietoni din fața Școlii Gheorghe Țițeica din municipiul Constanța, unde învață peste 1.500 de copii. Dacia […]

V-ar putea interesa și: