Superbet, liderul pariurilor românești și în 2021?

EGR, una dintre publicațiile de referință  din industria jocurilor de noroc, a dat publicității un Top 50 al operatorilor de gambling. Între aceștia, pe locul 28, se află Superbet, care a urcat 17 poziții în ultimul an.

Pentru calcularea punctajului au fost luate în calcul performanțele înregistrate în segmentul offline și pe Internet. S-a apreciat că oferta Superbet este de top atât în secțiunea de pariuri sportive, cât și în cea de cazino, în care există sute de jocuri, printre care popularul slot 100 Super Hot.

Dincolo de criteriile care țin de betting experience, s-a ținut cont de investițiile făcute și de mutările care au avut loc la nivelul acționariatului, crescând influența brandului. În primul rând, pachetul majoritar a fost cumpărat de un fond american de investiții, care administrează active de peste 500 de miliarde de dolari.

În al doilea rând, agenția de jocuri de noroc amintită a achiziționat 60% din acțiunile operatorului de cazinouri online Lucky 7, tranzacție care îi permite o nouă poziționare pe piață.

În al treilea rând, Superbet a făcut câteva transferuri „de răsunet”. Pentru echipa de management, au fost aduși Terry Pattinson, fostul director de trading de la prestigiosul bookmaker William Hill, și Johnny Hartnett, de la Paddy Power Betfair. De asemenea, în 2020, au venit un nou director de marketing – John Harmander, un nou Global Digital Performance Manager – Vedran Karaman și un nou director global pentru strategie de brand și dezvoltare – Nikola Jellacic (cu o experiență de nouă ani pe aceeași poziție în cadrul Google).

Ce cred pariorii români despre Superbet

În ultimul an, Superbet a derulat o campanie de promovare impresionantă, cooptându-i în echipa de imagine pe Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea și Daniel Pancu. Și la acest capitol putem vorbi despre un transfer, pentru că, până nu demult, Ilie Dumitrescu era imaginea unei alte agenții de pariuri.

Numărul clienților a crescut, iar pariorii au început să își exprime părerile despre acest operator. Mulți se declară mulțumiți de oferta de bun venit, care în acest moment constă în fonduri suplimentare de până la 500 de lei, în funcție de primele depuneri. Este considerat un avantaj și faptul că alimentarea contului online poate fi făcută cu numerar, în agenții. La fel se și pot retrage bani.

Suma minimă depusă în agenții este de 10 lei, iar prin mijloace electronice (card bancar, transfer bancar, Neteller, Skrill sau Paysafecard) este de 20 de lei. Așadar, această casă de pariuri online este potrivită și pentru cei care joacă pe sume mici, doar pentru distracție.

În ceea ce privește oferta sportivă, pariorii sunt de părere că ea se află la un nivel ridicat. Pe lângă fotbal, se poate juca pe tenis, baschet, handbal, hochei, volei, snooker, tenis de masă, rugby, floorball, bandy, cricket, eSports. Există și o platformă de video streaming live, pe care sunt transmise peste 17.000 de evenimente în fiecare an.

Din punctul de vedere al celor care nu se concentrează exclusiv pe pariurile sportive, un alt atu este reprezentat de secțiunea de „loto”, în care sunt oferite extrageri din 14 țări. Nu lipsesc din ofertă Grecia Kino 20/80 și Italia Win for Life 10/20, cele mai populare loterii internaționale.

Cu siguranță că noul management are o strategie prin care să consolideze trendul crescător și în 2021. Rămâne de văzut ce replică va da concurența.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.