Superputerea lui Vergil Chițac

cristian hagi

Eu, dacă aș fi primar (Doamne ferește!) aș muri de rușine să anunț că fac bazin olimpic în condițiile în care mii de elevi nu au sală de sport pentru că tu, ca primar, nu pui în executare o hotărâre judecătorească sau nu aloci niște bani. Deși închiriezi beculețe de Crăciun cu 1,2 milioane euro.

Cam 70.000 de euro costă un balon din acela în care se poate face educația fizică. O sumă modică, fie și pentru Constanța, oraș sărac. E clar că fie cineva nu vrea, fie e incapabil.

Mi-ar fi rușine să anunț că fac bazin în condițiile în am promis atâtea lucruri, am mințit sau nu am știut ce spun, dar nici nu am explicat ce se întâmplă.

Aș tăcea dacă știu că am promis de mai multe ori că redeschid Spitalul de Boli Infecțioase, dar e închis și după nouă luni, dacă aș fi promis pe 10 decembrie că termin șoseaua de centură pe 20 decembrie, dar nu e gata nici după șase luni, că am promis locuri de parcare la 500 de metri de casă sau serviciu, dar că acum le spun oamenilor să meargă pe jos sau cu mașina.

Aș muri de rușine să le spun oamenilor să meargă pe jos sau cu mașina, dar eu să fac o listă cu cine poate parca gratuit la mine la serviciu și să mă pun primul pe listă.

Aș muri de rușine dacă aș promite „nițică răbdare”, că fac eu un parc, așa cum a promis Felicia Ovanesian, dar să treacă un an și jumătate fără să se întâmple nimic. Sau să spun că azi că fac ședințe fizic, iar peste trei zile să anunț ședințe tot online. Să spun că dau zilnic audiențe, când pe site-ul primăriei scrie clar că nu există nicio oră din nicio zi când dau audiențe.

Serios, cred că mi-ar apărea bube pe corp, aș face psoriazis pe fond nervos.

Să tot promiți și să nu faci, nici măcar să nu explici că nu faci trebuie să fie o superputere. Din păcate, una a eroilor negativi.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Superputerea lui Vergil Chițac

  1. Superputerea este data de faptul ca cei platiti sa faca imposibile furturile din bani publici , ii protejeaza (oare de ce ?) pe acesti indivizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Masacru în Marea Neagră: peste 3.000 de delfini au murit din cauza războiului

Fri Jun 24 , 2022
Cel puţin trei mii de delfini au murit în Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina, a declarat vineri un biolog ucrainean citat de agenţia EFE. „Spre deosebire de anii anteriori, delfinii mor acum din cauza activităţilor militare în Marea Neagră, din cauza războiului barbar şi fără sens” al Rusiei, […]