Surpriza imensă pe care au avut-o doi americani care locuiau în blocul groazei și care au fost salvați de un cățel

În blocul care a luat foc locuiau și doi americani, Bret și Daniella. Cei doi s-au întors, sâmbătă, pentru a-și lua o serie de lucruri din casă și au avut o surpriză care a fost împărtășită pe rețelele de socializare de un prieten de-al lor.

„Vrem sa multumim din suflet tuturor celor din prima linie care au ajutat la salvarea a zeci de oameni de pe acoperisuri joi dimineata devreme. Azi, cand Bret si Daniella au mers sa isi ia lucrurile care mai puteau fi salvate din casa lor, a fost necesar sa fie insotiti de un politist, atat pentru siguranta lor, cat si a celorlalti. Acest politist, nu doar a urcat sase etaje pe scari pana la apartamentul lor, dar i-a asteptat rabdator sa isi adune lucrurile, si-a exprimat parerea de rau pentru pierderea lor, si cand a fost momentul sa care sacii cu lucruri jos, a sarit in ajutor si a carat cot la cot cu noi sase etaje pe scari. Suntem binecuvantati sa avem astfel de eroi printre noi aici in Constanta.”, a spus acesta.

Bret a postat câteva imagini cu dezastrul pe care l-a găsit în locuință, dar și cu câinele lor, datorită cărora cei doi sunt în viață.

„El a fost cel pe care Dumnezeu l-a putut folosi pentru a ne trezi pentru a ajunge în siguranță.”, a spus Bret.

Sursă foto: Facebook

ISU Dobrogea a prezentat, joi seară, bilanțul incendiului care a afectat un bloc de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 6. Este vorba de fapt despre 4 scări de bloc, în total cu 162 de apartamente.

Recomandare: Dumnezeu mai are nevoie de preotul Claudiu Banu pe pământ. „Nu, Andrei, nu vom muri!”

Iată situația de la ora 19.00.

  • 150 de apartamente afectate
  • 35 apartamente au fost afectate de flacără prin balcoane și geamuri deoarece unele aveau balcon deschis cu livingul, altele nu si erau pe latura pe care s-a propagat incendiul
  • 37 auto distruse
  • 250 persoane, din care 70 copii au fost evacuați (tot blocul)
  • 30 de persoane asistate medical la fata locului
  • 8 victime transportate la spitalul județean cu diferite afecțiuni (intoxicații, arsuri) dar conștiente. 6 adulți si 2 copii.
  • 5 adulți la transportați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul (4 bărbați 1 femeie).
  • 1 femeie cu 1 copil au ajuns la cămin Direcția Generală de Asistență Socială
  • până la ora 18, au fost întocmite documente specifice pentru 60 de apartamente și 27 auto afectate de incendiu.

Articole similare:

Doi minori, cercetați pentru incendiul devastator din Constanța. Unul a fost reținut

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se lucrează la blocul distrus de incendiu. Luni se va deschide și un cont de donații

Sat Dec 18 , 2021
Reprezentanții Primăriei Constanța au declarat, sâmbătă, că se muncește în continuu la ansamblul de locuințe distrus de incendiu. Echipele RAJA, Enel, Confort Urban, ale firmei de salubrizare, ale Poliției Locale acționează împreună pentru ca urmările încendiului devastator sa fie diminuate cât mai repede. Cei de la regia de apă acționează […]