Suspectul principal din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

În jurul orei 15.00, după ce a ieșit din curtea inculpatului, avocatul a confirmat din nou informația, dar nu a dat detalii, spunând că încă sunt proceduri judiciare în curs. El a precizat, totuși, că această recunoaștere a faptelor nu vizează și alte crime.

Anterior, atât în fața anchetatorilor cât și a instanței, când s-a judecat arestarea preventivă, Dincă a negat că le-ar fi văzut sau transportat vreodată pe cele două fete dispărute, susținând că nu știe despre ce este vorba.
Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Deocamdată nu se știe dacă autorul a anunțat și unde sunt cadavrele, pentru că până acum anchetatorii nu au găsit vreun corp, ci doar urme umane.

E timpul să plecăm și noi din țara asta…
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Criminalul din Caracal a ars cadavrele celor două fete

Sun Jul 28 , 2019
Criminalul din Caracal a ars cadavrele celor două fete, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax. Audierile acestuia au fost întrerupte pentru că i s-a făcut rău. Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa şi curtea bărbatului. În cenuşa dintr-un butoi se aflau mai multe rămăşiţe […]