Sute de constănțeni au răspuns apelului CMSN

received_10153773872144318

La începutul anului, constănțenii au fost invitați de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii să doneze alimente pentru păsările sălbatice de aici.

”Invităm dobrogenii care mai au resturi de panificație, inclusiv cozonaci, să vină la Microrezervație, acolo unde găzduim pe perioada anotimpului rece un număr mare de zburătoare sălbatice”, spune directorul CMSN, Adrian Bîlbă.

Sute de persoane au răspuns acestei oferte, mai ales că au fost recompensate cu o intrare gratuită.

”Noi avem acest rol educativ pentru copii, tineri. Să crească în ei dragostea pentru animale, să apuce să le hrănească și să se creeze o legătură între ei”, a declarat Adrian Bîlbă.

Campania continuă și în această săptămână.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce nu contează câți constănțeni au văzut revelionul organizat de primărie

mar ian. 5 , 2016
Asist de câteva zile la o dezbatere intensă în presă și, în general, în mediul on-line. Ziua de Constanța spune că piața era aproape goală. În replică, Liviu Tramudana, șeful Biroului Relații Internaționale și Protocol din Primăria Constanța, cere o hârtie de la jandarmi, probabil pentru a le da peste […]

V-ar putea interesa și: