Sute de jucării cu probleme descoperite de Protecția Consumatorilor Constanța VIDEO

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au descoperit sute de jucării cu probleme scoase la vânzare pe faleza Cazinoului din Mamaia.

Acțiunea de control a avut loc în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului.

La o societate comercială, de exemplu, s-au găsit 118 bucăți jucării contrafăcute, 154 bucăți jucării fără elemente de identificare și caracterizare și 37 de bucăți jucării fără traducere în limba română. Administratorii societăți au fost invitați la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor în cursul zilei de luni.

La o altă firmă au fost descoperite  378 de jucării fără denumire și adresa importator și 27  fără traducere. La o alta, 57 de jucării fără licență și 175 fără date despre distribuitor/importator.

„Cu aceiași comercianți s-a făcut consiliere în perioada 29.04 – 1.05.2018”, a precizat Horia Constantinescu, comisarul șef al CJPC Constanța.

Dați click mai jos pentru a asculta declarațiile șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep s-a calificat în optimi la Roland Garros

Sat Jun 2 , 2018
Simona Halep s-a calificat în optimi la Roland Garros, după o victorie clară împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic. Primul set a fost mai echilibrat, 7 -5, cel de-al doilea a fost câștigat la zero de constănțeancă, după ce adversara sa a reclamat o accidentare la genunchi. „A fost important pentru mine […]