Sute de locuitori din Năvodari au fost anunțați că nu vor mai primi căldură și apă caldă în sistem centralizat. Oamenii sunt obligați să-și găsească soluții alternative

radet debransare constanta

SC Termica Distribuție Năvodari a anunțat că, începând cu sezonul rece 2021-2022, va sista livrarea agentului termic, apă caldă și căldură, în punctele termice 3, 9 și 14 din orașul Năvodari.

„Măsura a fost luată ca urmare a scăderii considerabile a numărului de abonați, ceea ce a determinat ca sistemul să nu mai poată funcția în parametri optimi. Procentul apartamentelor branșate la aceste puncte termice este de 13% astfel: dintr-un total de 1947 de apartamente, mai sunt branșate 266. În aceste condiții, SC Termica Distribuție Năvodari nu mai poate furniza agent termic în punctele termice respective, costurile de producție, operare, distribuție și furnizare fiind cu mult mai mari decât facturile emise.”, au precizat reprezentanții societății.

Sunt vizate spre debranșare: punctul termic nr. 3 (bl.: H1, H2, H3, H4, MC1, MC2, MC2B, H5, H6, M2A, M1D, M1B și M1C) cu 59 abonați, punctul termic nr.9 (bl.: F1, F2, F3, F4, F5, FC1, FC2, FC3, FC4, FC5) cu 57 abonați, punctul termic nr.14 (bl.: A10, A11, A12, A14, O6, O7, C5, A8, A9, RA1) cu 160 de abonați. În total, 276 de abonați.

Ce vor face acești oameni? Termica Distribuție Năvodari le spune oamenilor să-și caute „soluții alternative”. Asta ar putea înseamna o centrală pe gaze, dar investiția este mare și nu oricine își permite.

„Rugăm abonații din aceste puncte termice să-și achite datoriile restante și să înceapă demersurile necesare pentru găsirea de soluții alternative de încălzire și producere a apei calde. Această măsură se va aplica începând cu data de 1 septembrie 2021.”, a mai spus conducerea SC Termica Distribuție Năvodari SRL.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Acuzații dure la Patriarhul României din sediul Arhiepiscopiei Tomisului. „Nu poate să ne arate manuscrisul tezei de doctorat!”

Wed May 26 , 2021
Astăzi, au fost lansate atacuri dure la Patriarhul României din sediul Arhiepiscopiei Tomisului. În cadrul unei conferințe de presă susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu, vicepreședintele Academiei Tomitane și membru titular al Académie Européenne des Sciences, des arts et lettres, din Paris, pe tema argumentelor istorice privind reactivarea Mitropoliei […]