Tânăr de 25 de ani, prins în timp ce vindea cannabis

catuse

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 25 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Ieri, 26 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi vândut cannabis.

În urma depistării, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe doze de cannabis, precum și 2 cântare de precizie, 3 grindere și 1 telefon mobil.

După audieri, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un nou maraton al vaccinării la Constanța

Thu May 27 , 2021
În orașul Constanța se organizează un nou maraton al vaccinării împotriva covid-19, un nou pas pentru a reveni la viața normală. Orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson. Acțiunea este posibilă cu sprijinul a 2 centre comerciale […]
maraton vaccinare