Tânăr dispărut în Marea Neagră, căutat pentru a patra zi consecutiv

elicopter SMURD inecat vama veche

ISU Constanța a reluat căutările unui tânăr care a dispărut în Marea Neagră pe 9 august. Acesta a intrat noapte în apă împreună cu fratele său, deși toată ziua fusese arborat steag roșu. Nu s-au mai întors la mal.

Cadavrul fratelui a fost descoperit între timp.

„Începând cu ora 07:30, scafandrii ISU au reluat căutările persoanei dispărute in Marea Neagra, Costinești, ambarcatiunea Maia de la ARSVOM cu ora 08, iar cu ora 09 elicopterul SMURD.”, a anunțat Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

COMPLETARE. Începând cu ora 16:00, scafandrii ISU se retrag pentru refacerea capacității de intervenție. Nu a fost găsită persoana dispărută. Au fost efectuate căutări pe sectoarele de plajă dintre localitățile Costinești – Olimp, precum si Costinești – Tuzla, atât în apă cât și pe mal.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum arată primul loc de joacă din Energia Residence FOTO

Sat Aug 13 , 2022
Primul loc de joacă din ansamblul imobiliar Energia Residence este gata. Leagănele și restul pieselor au fost montate. S-a instalat și un cauciuc special pentru astfel de spații, astfel încât cei mici să nu se rănească în cazul în care se împiedică. Cei care au cumpărat apartamente aici se vor […]
energia-residence-loc-de-joaca-8