Tânărul Alin Mihai Șavlovschi, de la CS Medgidia, a strălucit la Campionatul Național de Atletism

Alin Mihai Șavlovschi, tânărul atlet cu dublă legitimare la CS Medgidia și AC Mica Romă Blaj, a obținut un rezultat impresionant la Campionatul Național pentru seniori de la Cluj-Napoca. Antrenat de Sandu Nicolae, Șavlovschi a cucerit medalia de argint în proba de 3.000 de metri obstacole, stabilind un nou record personal cu timpul de 9:01.13.

Născut în 2006 și încă junior, Alin a avut o evoluție remarcabilă în competiția de seniori.

„Performanța sa vine după o perioadă dificilă, în care Mihai a suferit o intervenție chirurgicală faringiană. În ciuda lipsei de antrenamente și a unei recuperări greoaie, ambiția și dorința sa de a reveni pe pistă au condus la acest rezultat excepțional. Acest succes îl califică și îl aduce mai aproape de participarea la Campionatul Mondial U20 din Lima, Peru. Alin Mihai Savlovschi continuă să fie un exemplu de perseverență și pasiune în atletism. Felicitări, Alin!“, a transmis CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.

În luna mai a acestui an, Alin a obținut locul 5 în aceeași probă la Campionatul Balcanic pentru seniori de la Izmir, Turcia, cu performanța de 9:03.75, în condiții atmosferice nefavorabile.

Performanțe remarcabile pentru CS Medgidia și în alte sporturi

La ciclism, Lucas Dumitrache a obținut locul 6 la „Cupa de ciclism a Copiilor Rikora” din Focșani, iar colegul său Ildar Iusein s-a clasat pe locul 8.

Opt copii de la secția de kick-boxing a CS Medgidia au participat la CUPA FRAMC și Campionatul Național de Muay Thai, ambele competiții desfășurate la Sala Polivalentă din Plopeni, județul Prahova.

Felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele obținute și pentru exemplul de dedicare și pasiune pe care îl oferă!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circulație întreruptă pe Valea Oltului între 8 iulie și 9 august: se anunță haos pentru șoferi

joi iul. 4 , 2024
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat miercuri, 3 iulie, închiderea circulaţiei pe Valea Oltului, pentru lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti. El a afirmat că între 8 iulie şi 9 august se închide circulaţia pe perioada zilei, iar pe perioada nopţii se va redeschide, urmând a avea rute alternative, care vor fi […]

V-ar putea interesa și: