Tânărul mort în accidentul dintre Constanța și Valu lui Traian e fiu de polițist

Tânărul mort în accidentul dintre Constanța și Valu lui Traian este fiul unui polițist.

Tatăl său este șeful de post din comuna Grădina.

Fiul, de numai 27 de ani, lucra la o firmă de curierat.

Reamintim că accidentul a avut loc la data de 11 aprilie, in jurul orelor 18.00, pe DN 3, km 251+900 in apropierea localitatii Valu lui Traian.

„Un autoturism marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constant a intra in coliziune fata-spate cu o autoutilitara Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat in coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. Bilant: o persoana a murit si 2 sunt ranite usor (conducător auto si pasager auto Duster)”, spun polițiștii.

Tânărul mort era șoferul autoutilitarei Opel.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța ar putea avea un nou PARC

mie apr. 11 , 2018
Constanța ar putea avea un nou parc, dacă inițiativa unui consilier local va deveni realitate. Printr-o adresă pe care am depus-o la secretariatul Primăriei Constanța, consilierului PNL Costin Avătavului m cerut demararea lucrărilor de ecologizare si aducere la nivel a unei zone degradate din municipiul Constanta. Este vorba de terenul […]

V-ar putea interesa și: